مشروح مصوبات بیست و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی ...
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، موسیالرضا حاجیبگلو، در پایان بیست و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، به تشریح مصوبات این جلسه پرداخت و اظهارکرد: در ابتدای جلسه امروز، طرح «تدوین برنامه جامع رویداد مشهد» مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با رای اعضای شورای شهر، به تصویب رسید.
حاجیبگلو افزود: براساس این مصوبه، شهرداری مشهد مقدس مکلف است، به استناد بند ۶ سیاستهای اجرایی بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداریهای کشور، ظرف مدت ۲ ماه، نسبت به تدوین و ارائه لایحه برنامه جامع رویداد مشهد با تاکید بر رویکردهای مدنظر شورای شهر اقدام نماید.
وی در تشریح رویکردهای مصوب برای این برنامه، گفت: رویداد مشهد هر ساله با عید سعید فطر آغاز و در دهه کرامت خاتمه خواهد یافت و پیوستهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، حملونقلی، حقوقی و ... آن نیز باید تهیه و ارائه شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با تاکید بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای تعاملی و هماهنگی با دستگاهها و نهادهای مختلف از جمله آستان قدس رضوی، استانداری، دستگاههای اجرایی و غیره، تصریح کرد: در موضوع ظرفیتهای مالی و اقتصادی نیز باید از حامیان و پشتیبانهای مالی و سرمایهگذاری داخلی و خارجی استفاده شود.
حاجیبگلو از مکلف شدن شهرداری به نشانسازی مشهدالرضا(ع) در زمینه گردشگری زیارت، به منظور ارتقاء دیپلماسی شهری خبرداد و گفت: استفاده از ظرفیتهای داخلی مجموعههای شهرداری، از جمله ایجاد تلویزیون اینترنتی توسط موسسه فرهنگی و هنری «شهرآرا»، برگزاری نمایشگاه بینالمللی با موضوعات سوغات، زیارت و ... نیز باید در دستورکار شهرداری قرار گیرد.
وی افزود: براساس طرح مصوب امروز، شهرداری باید توجه ویژهای به «ورزش و جوانان» و «بانوان و خانواده» داشته باشد و از فرصتهای موجود در پهنههای شمال و شرق شهر مشهد مقدس استفاده کند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در تشریح دومین دستورکار و مصوبه بیست و هشتمین جلسه علنی شورا، گفت: در این جلسه، طرح «احیای هویت تاریخی و اجتماعی محلات، معابر و میادین شهر» نیز به تصویب رسید که براساس آن، شهرداری مشهد مقدس باید در راستای احیای هویت دینی، فرهنگی، اجتماعی و تاریخی محلات، معابر و میادین شهر، با هماهنگی دستگاههای اجرایی ذیربط و استفاده از منابع موجود، فهرست تمامی عناصر هویتی شهر مشهد مقدس را تهیه و حداکثر ظرف مدت ۲ ماه نسبت به تدوین آئیننامه احیا و ارتقای هویت محلات، معابر و میادین شهر مشهد با رعایت بندهای مشخص اقدام نماید.
حاجیبگلو با تاکید بر اینکه تهیه شناسنامه محلات باید بر معرفی هویت دینی، فرهنگی، اجتماعی و تاریخی و قالب هنری متناسب با آن به منظور اکران در محله، مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: ظرفیتهای اجتماعی محلات اعم از اشخاص (شهدا، ایثارگران، ورزشکاران، هنرمندان و غیره) و اماکن، رویدادها و هرگونه عنصر هویت بخش و همچنین مشارکت شوراهای اجتماعی محلات در اولویتبندی و معرفی هویتهای شاخص هر محله نیز باید مدنظر شهرداری باشد.
نظرات