کیفیت آب شرب شهرستان مرزی تربت جام استاندارد است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "محمدرضا جعفری" مهم‌‌‌ترين فرآيند در تصفيه و گندزدايي آب شرب 225 هزار نفر جمعیت تحت پوشش آبفا را کلرزني و اندازه‌گيري کلر باقيمانده در آب دانست و ميزان مطلوبيت این شاخص در  مناطق شهري را  100 و روستاها را بيش از 99 درصد اعلام کرد.
وي ديگر شاخص‌هاي مهم کیفیت آب را ميزان کدورت،  جمعيت ميکروبي، عناصر فيزيکوشيميايي و ريز‌آلاينده‌هاي سمي و معدني برشمرد و وضعيت نمونه‌هاي پايش شده از منابع آب شهرستان را مطلوب ارزيابي کرد.
جعفری افزود:  به دليل تاثير بافت زمين بر منابع زيرزميني در برخي مناطق، تعدادي از شاخص‌هاي گوارايي آب در وضعيت حداکثري مطلوبيت قرار دارد  که تاثير سوء بر سلامت مصرف‌کنندگان ندارد.
وی همچنین با اشاره به خدمات اين امور به 130روستا و پنج شهر اظهار داشت: رفع کسري آب شرب روستاها و مناطق شهري و تقويت تاسيسات آبرساني شهرستان براي گذر از پيک مصرف 1401 نياز به هزار و 300 ميليارد ريال اعتبار دارد.
وي با تفکيک اين مبلغ به دو بخش شهري و روستايي تاکيد کرد: تامين آب شرب روستاهاي تحت پوشش و ارائه خدمات به 12 روستا غير تحت پوشش هزار ميليارد ريال و تقويت تاسيسات آبرساني و افزايش توان توليد آب در پنج نقطه شهري در این شهرستان هم 300 ميليارد ريال اعتبار نياز دارد.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات