ساخت و بازسازی 2000 قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس

ساخت و بازسازی 2000 قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "حسین سلیمی" عنوان کرد: با توجه به‌ شرایط تحریم و موانع‌ موجود در تامین قطعات خارجی، استفاده از توانمندی‌های ساخت‌داخل بهترین‌گزینه برای تامین قطعات جهت تولید برق پایدار در این نیروگاه است و حرکت در این مسیر موجب حمایت از تولیدکننده‌های داخلی، کمک به اشتغال و صرفه‌جویی ارزی خواهد شد.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس گفت: این مجموعه امسال موفق به بومی‌سازی بیش از 2000 قطعه مهم کوچک و بزرگ نیروگاهی شده است که علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، گام بسیار مهمی در عرصه افزایش دانش این بخش مهم صنعت برق کشور برداشته است.
سلیمی تصریح کرد: این تجهیزات فنی شامل قطعات مختلف مجموعه توربو ژنراتور انواع پمپ‌ها، کمپرسورهای فشار قوی فن‌های بویلر، سانتریفیوژ توربین، دیسشارژ کیسینگ پمپ آب خنک‌کن و تجهیزات الکتریک و ابزاردقیق بوده که با کمک تخصص و توانمندی‌های ساخت داخل تامین شده است.
سلیمی افزود: در این مدت طراحی و ساخت دیسشارژ پمپ آب خنک‌کن برای اولین بار در نیروگاه بندرعباس انجام شده است که این امر ۵۰ درصد صرفه‌جویی ارزی برای صنعت برق کشور به ارمغان آورده است.
وی اظهار داشت: در این بازه زمانی قطعات یدکی ولوهای آب‌شیرین‌کن، نازل تفلونی و هدر آب‌پاش آب‌شیرین‌کن، قطعات فرم بانداسکرین، توری، قرقره، زنجیر بانداسکرین، هوزینگ مکانیکال‌سیل، کاسه‌نمد، قطعات کمپرسور شامل: اینتر کولر سوپاپ ولوها، رینگ‌پیستونها، گلندهای روغن، دیافراگم، شاتون، شفت و پیستون کمپرسور فیلترهای هوا جزو قطعات ساخته شده در اداره تاسیسات بوده است.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس گفت: در حوزه اداره توربین و ژنراتور نیز در این مدت قطعات محتلف مجموعه توربوژنراتور شامل: پره‌های ثابت و متحرک چرخ‌کورتیس، قطعات مختلف توربین بخاری و گازی پیچ‌های توربین، سیل‌ها، یاتاقان‌ها، قطعات آب‌بندی، ذغال ژنراتور، بازسازی شرودهای توربین‌گازی، بازسازی کراس‌فایرتیوب و نگهدارنده کراس‌فایر، قطعات ولو و واشرهای لاستیکی مسیر ۷۲ آب خنک‌کن ساخته شده است.
سلیمی ابراز داشت: در حوزه‌های دیگر کارت‌های‌الکترونیک سیستم بی‌ام‌اس، کلکتور لوله‌های تزریق‌کلر و سیل‌های لابیرنتی توربین نیز طراحی و ساخته شده است.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در پایان افزود: نیروگاه بندرعباس با ۶ واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت یک‌هزار و ۳۲۰ مگاوات ساعت بزرگترین نیروگاه جنوب شرق کشور است و ضمن تولید پایدار انرژی حیاتی برق و پشتیبانی از شبکه سراسری، بخشی از قطعات مورد نیاز خود را با تکیه بر دانش، تجربه و تخصص کارکنان خود طراحی و مورد ساخت و بازسازی قرار می‌دهد.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات