پایان فاز نخست مطالعات طرح جامع بازآفرینی شهری ساری
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری ساری، جلسه ستاد شهرستانی بازآفرینی شهری ساری با حضور عباسی معاون عمرانی فرماندار مرکز استان، حسینی معاون شهرسازی و سعیدی معاون حمل و نقل و امور زیربنایی شهرداری ساری و شهرداران دیگر شهرهای مرکز استان در عمارت شهرداری ساری برگزار شد.
عباسی معاون فرماندار ساری در این نشست اظهار کرد: با توجه به ظرفیت بناهای تاریخی در هسته مرکزی شهر ساری، مرکز استان میتواند به قطب گردشگری استان تبدیل شود.
وی با بیان اینکه مرمت و بازسازی بناها و استفاده کاربردی در قالب فعالیت های فرهنگی می تواند برای گردشگران جذاب باشد، افزود: بخشی از این بناها در معرض آسیب هستند و باید بازسازی شوند.
سید حمزه حسینی سیدی در این نشست با تاکید بر اعلام آمادگی شهرداری ساری مبنی بر ترمیم بناهای تاریخی، اظهار کرد: چنانچه بتوانیم از این بناهای تاریخی، استفاده بهینه کنیم و برای شهرداری آورده به همراه داشته باشد این آمادگی را داریم در بودجه سال آینده رقمی برای بازسازی یا ترمیم این بناها لحاظ کنیم.
وی افزود: در شهرهای مرکزی کشور، از این بافت به درستی بهرهبرداری میشود و ما هم با برنامهریزی برای پیادهراه آب انبار نو و خانههای تاریخی واقع در این بافت، میتوانیم ساری را به قطب فرهنگی گردشگری تبدیل کنیم.
معاون معماری و شهرسازی شهردار ساری خاطرنشان کرد: مطالعات طرح جامع بازآفرینی شهری را در فاز نخست به پایان رساندیم و محدوده نهایی بافت ناکارآمد شهری ساری مشخص شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه در گذشته این طرح با بررسی56 شاخص انجام میشد، گفت:وزارت راه و شهرسازی در سال 1400 این شاخصها را به 28 مورد تقلیل داده است و مواردی مانند مخاطرات طبیعی و محیطی و انسانساز، کیفیت زندگی، توان اقتصادی، وضعیت مسکن و وضعیت سکونتی و ... را مد نظر قرار داده است.
حسینی با بیان اینکه محدودهها در طرح جامع بازآفرینی شهری به محدوده تاریخی، محدوده با مخاطرات طبیعی، سکونتگاههای غیر رسمی و بافت فرسوده دسته بندی میشوند، تصریح کرد: برپایه قوانین موضوعه، هریک از پروژه های حوزه بازافرینی در محدوده های مصوب ، دارای اعتبارات دولتی خواهند بود.
وی با اشاره به 3517 هکتار محدوده شهر ساری، یادآور شد: 642 هکتار بافت فرسوده مصوب، 230 هکتار بافت ناکارآمد و 336 هکتار بافت نسبتا ناکارآمد داریم.
سعیدی معاون حمل و نقل و امور زیربنایی شهردار ساری در این نشست اظهار کرد: برآوردی که برای بازسازی خانههای تاریخی در ساری در نظر گرفتیم 80 میلیارد تومان است.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری ساری
نظرات