محیط زیست را دوست بداریم

محیط زیست را دوست بداریم

به گزارش شهریار، محمد علی سلیمی با بیان این مطلب گفت: نام‌گذاری مناسبت‌هایی همچون روز طبیعت و روز جهانی آب که در نخستین روزهای فروردین وجود دارد، جهت توجه افکار بوده تا اهمیت آن را برای عموم مردم روشن کند که شهرداری منطقه ۷ نیز در راستای تحقق اهداف خود در زمینه فرهنگ‌سازی اقدام به برگزاری برنامه‌های فرهنگی همچون کلاس شهر می‌کند.
وی در این خصوص اظهار کرد: کلاس شهر در برنامه جدید خود در ایام نوروز به ضرورت حفاظت از محیط زیست پرداخت و مراقبت از محیط زیست در سفرهای نوروزی، طبیعت گردی و ۱۳ به در را حیاتی عنوان کرده و روش‌های مراقبت را آموزش داد.
سلیمی خاطرنشان کرد: آسیب نزدن به طبیعت و رها نساختن پسماندها در طبیعت، روشن نکردن آتش در محدوده درختان و خاموش کردن کامل آتش در طبیعت و آسیب نزدن به شاخه و تنه درختان از جمله ابتدایی‌ترین اقداماتی است که شهروندان در سفرهای نوروزی با رعایت آنها می‌توانند قدم موثری در حفاظت از محیط زیست بردارند.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات