قائممقام استاندار مازندران در شورای سیاستگذاری رویداد "ساری۲۰۲۲" منصوب شد
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ساری به نقل از پایگاه خبری استانداری مازندران، سید محمود حسینیپور در حکمی که برای محمدعلی نوبخت فرماندار ساری صادر کرد، با تأکید بر ضرورت برگزاری با شکوه رویداد ساری پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۲ به عنوان یکی از عناصر اثرگذار در توسعه مازندران و شهرستان ساری، گفت: با توجه به تعهد، تجربه و همچنین سوابق اجرایی، جنابعالی را به عنوان جانشین و رئیس شورای هماهنگی کمیتههای اجرایی منصوب مینمایم.
نماینده عالی دولت در مازندران در ادامه این حکم بر لزوم استفاده از ظرفیتهای مدیریتی و علمی و بخش خصوصی استان برای بهتر برگزار شدن این رویداد تأکید کرد و گفت: شایسته است با رعایت کلیه ضوابط در وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، استفاده از توان دانشگاهها و جوانان اندیشمند، تجربه بخش خصوصی، فعالان حوزههای فرهنگی و گردشگری و دیگر بخشهای اقتصادی با هماهنگی اینجانب در مسیر توسعه و پیشرفت استان و شهرستان ساری همت گمارید.
حسینی پور اجرای شکوهمند این رویداد را فرصتی مغتنم برای معرفی ظرفیتهای مازندران برشمرد و عنوان کرد: این رویداد بینالمللی آزمون بزرگ برای دستیابی استان در بازارهای گردشگری بینالمللی است که باید مورد توجه جدی شما و سایر دستگاههای همکار در استان قرار بگیرد.
استاندار مازندران در پایان این حکم بر ضرورت همکاری کلیه دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی استان با نوبخت بر اساس تکالیف و وظایف تعیین شده برای برگزاری این رویداد مهم تأکید کرد و این موضوع را یکی از اولویتهای تأکیدی خود برشمرد.
پیشنهاد میزبانی مرکز مازندران به عنوان پایتخت گردشگری اکو با عنوان رویداد ساری۲۰۲۲ اوایل سال ۱۳۹۸ از سوی میراث فرهنگی و استانداری مازندران به میراث فرهنگی کشور داده شد و روز ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۸ هم به تصویب هیئت وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در تاجیکستان رسید.
فعالیت اجرایی این رویداد از آذر ماه ۱۳۹۸ با استقرار دبیرخانه در محل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و سپس اقدامات تبلیغاتی همچون رونمایی از لوگو آغاز شد.
اهداف اصلی طرح پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو تشویق کشورهای عضو برای تهیه برنامههای ملی به منظور توسعه شهرهای گردشگری با هدف فقرزدایی و توسعه پایدار اقتصادی، افزایش توجه به طبیعتگردی، گردشگری مذهبی، سلامت و فرهنگی در میان کشورهای عضو، بالا بردن استانداردهای زندگی شهری، افزایش آگاهی عمومی مردم کشورهای عضو اکو از جاذبههای توریستی، منابع و امکانات موجود در این کشورها به منظور تشویق گردشگری ورودی و ایجاد رقابت مثبت بین کشورهای عضو به منظور رشد گردشگری است.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری ساری
نظرات