تعداد انگشت شماری به دنبال لغو مصوبات شورا هستند

تعداد انگشت شماری به دنبال لغو مصوبات شورا هستند

    تعداد انگشت شماری به دنبال لغو مصوبات شورا هستند

    رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: متاسفانه در اصفهان تعداد انگشت شماری به دنبال لغو مصوبات حتی آنچه عوایدش به مردم می‌رسد هستند و اهداف و انگیزه‌های آن‌ها مشخص نیست.

    به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، محمد نورصالحی اظهار کرد: در سال‌های گذشته تداخلی بین محدوده شهرستان اصفهان و خمینی‌شهر ایجاد شده که مشکلات ناشی از آن بیشتر مربوط به مناطق ۲، ۹ و ۱۱ است.

    وی افزود: به عنوان مثال برخی پرونده‌ها مربوط به خمینی‌شهر بوده و اکنون در اصفهان باید پیگیری شود. این تداخل مشکلاتی را برای مردم این مناطق ایجاد کرده است.

    رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: ساخت حلقه چهارم حفاظتی ترافیکی شهر برنامه‌ریزی و در حال اجراست که به کاهش آلودگی هوا و ترافیک کمک می‌کند. در بودجه ۱۴۰۱ بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این طرح درنظر گرفته شده است اما از فرماندار اصفهان می‌خواهیم برای پیشبرد این طرح در مناطقی که با شهرهای اطراف در مجاورت است ما را یاری کند.

    وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: متاسفانه در اصفهان تعداد انگشت شماری به دنبال لغو مصوبات حتی آنچه عوایدش به مردم می‌رسد هستند و اهداف و انگیزه‌های آن‌ها مشخص نیست. به عنوان مثال اخیرا مصوبه‌ای برای کمک به مساجد به منظور تامین منابع درآمدی پایدار داشتیم که براساس آن تا ۱۰۰ متر تجاری بدون دریافت عوارض ساخته شود. ما در مرحله دفاع از این طرح هستیم، در حالی که تعدادی، به دنبال لغو آن هستند.

    رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: موضوعی که در این دوره به آن اهتمام جدی داریم توجه به بافت‌های تاریخی و فرسوده است. کمک و حمایت فرماندار و دیگر مسئولان استان می‌تواند در این راستا کمک کننده باشد.

    وی با اشاره به نقطه حادثه خیز در محله گورت گفت: ورودی و خروجی این محله که در خارج از محدوده اصفهان و در حوزه وزارت راه و شهرسازی است حادثه خیز است. درخواست‌های مکرری برای ایجاد یک میدان با هدف کاهش تصادفات مطرح شده است. بودجه مشخصی برای این محله در نظر گرفته شده است اما ساخت این میدان باید توسط اداره کل راه و شهرسازی پیگیری شود که بودجه بالایی نیز نیاز ندارد.

    انتهای پیام/

    لینک اصل خبر در سایت شورای شهر اصفهان

      منبع خبر

      شورای شهر اصفهان

      شورای شهر اصفهان یک شورای شهر در شهر اصفهان می باشد

        نظرات