لیست دارایی های ثابت سازمان های شهرداری اهواز احصا شود
به گزارش روابط عمومی شورای شهر اهواز ، علیمدد هاشم پور عصر دوشنبه در چهل و چهارمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر اهواز در صحن علنی شورا افزود: همه سازمان های شهرداری به منظور صیانت از دارایی های ثابت خود نسبت به صورت برداری از اموال و انطباق آن با دفاتر به صورت مستمر و به روز رسانی لیست دارایی های خود اقدام کنند.
وی در ادامه با اشاره به تفریغ بودجه سال ۹۹ سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز افزود: این حسابرسی نشان می دهد که بخش مهمی از درآمدهای سازمان اتوبوسرانی به طور کامل وابسته به منابع درآمدی شهرداری است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز افزود: بدهی سازمان اتوبوسرانی بر اساس تفریغ بودجه بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال است که ۳۰۰ میلیارد ریال از این بدهی که مربوط به شهرداری است در بودجه امسال اصلاح و نیمی دیگر نیاز به تعیین تکلیف دارد.
وی با بیان اینکه حسابرس در نامه خود برای تفریغ بودجه سال ۹۹ سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز ۳۱ ایراد به این سازمان گرفته است، افزود: برخی از این اشکالات بر اساس اعلام مسئولان سازمان اتوبوسرانی در سال های اخیر رفع شده است و این در حالی است که باید اقدام های انجام شده برای رفع این ایرادات با ارائه مستندات به حسابرس ارائه شود.
هاشم پور گفت: ۶۰ درصد ایراداتی که حسابرس در تفریغ بودجه سازمان اتوبوسرانی گرفته شده است به سازمان های دیگر نیز گرفته شده است.
«بلیط اتوبوس ها در اهواز تا ۲ ماه آینده الکترونیکی می شود»
مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی نیز در این جلسه با اشاره به ایرادات حسابرس در تفریغ بودجه این سازمان گفت: ۳۱ مورد ایراد گرفته شده توسط حسابرس که ۲۱ مورد رفع و ۱۰ ایراد باقی مانده از جمله مواردی است که خارج از اختیار این سازمان است.
کوروش سبزعلی با اشاره به پیگیری های انجام شده برای الکترونیکی کردن بلیت اتوبوس های اهواز افزود: قراردادی اوایل این هفته با شرکتی امضا و با استقرار این شرکت امیدواریم تا ۲ ماه آینده این مهم در اهواز بهره برداری شود.
وی با بیان اینکه بدهی سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز به تامین اجتماعی ۲۸۰ میلیارد ریال بوده است، ادامه داد: از ابتدای تاسیس سازمان اتوبوسرانی تا سال ۱۳۹۵حق بیمه توسط این سازمان پرداخت نشده است که از ۲۸۰ میلیارد ریال بدهی ۱۴۰ میلیارد ریال جریمه دیر کرد است که با پیگیری انجام شده این جریمه بخشوده شده است.
سبزعلی افزود: از ۱۴۰ میلیارد اصل بدهی سازمان اتوبوسرانی به سازمان تامین اجتماعی تاکنون ۱۲۰ میلیارد ریال پرداخت و ۲۰ میلیارد باقیمانده به صورت اقساط تا چهار ماه دیگر تصفیه می شود.
«سازمان مدیریت حمل و نقل بار به دنبال درآمدزایی است»
رییس سازمان مدیریت حمل و نقل بار نیز در این جلسه با اشاره به ایرادات حسابرس در تفریغ بودجه این سازمان گفت: این سازمان از حداقل امکانات محروم است و تمام امکانات آن توسط شهرداری تامین می شود.
رمضان سواری با اشاره به سامانه درآمدزایی برای این سازمان افزود: تنها منبع درآمد و جلوگیری از فرار درآمدی این سازمان استقرار این سامانه است که سایر شهرها با بهره گیری از این سامانه به سودآوری دست پیدا کرده اند که امیدواریم با به ثمر رسیدن پیگیری ۲ ساله ، سال جاری این سامانه در اهواز فعال شود.
وی ادامه داد: مراحلی از فعال سازی این سامانه انجام شده است که با نهایی شدن آن، تحقق درآمدزایی این سازمان به منظور تامین همه هزینه ها و سود دهی آن در سال جاری هدف گذاری شده است.
در این جلسه تفریغ بودجه سازمان های اتوبوسرانی و مدیریت حمل و نقل بار با حضور مدیران سازمان ها مورد بررسی قرار گرفت که پس از بررسیهای انجام شده، اعضای شورای شهر اهواز به این لوایح رای مثبت دادند.
همچنین در این جلسه از خانم مریم سبزهزای دانش آموز پایه دهم فرزانگان اهواز که در هفتمین مسابقات بین المللی دانش آموزی جهان اسلام موفق به کسب رتبه نخست در بخش قرائت و تحقیق قرآن کریم شده است ، تقدیر به عمل آمد.
ارائه گزارش اولویت بندی کمیسیون ها و همچنین تصویب کمیته های نظارتی شورا از دیگر موارد دستور جلسه امروز اعضای شورای اسلامی شهر بود که بررسی آنها به صورت غیرعلنی انجام شد .
نظرات