شرکت های دانش بنیان باید فضای آزمایشگاهی به فضای عملی وارد شوند/ باید نتیجه انجام هرکار علمی به گونه ای باشد که ساحت علم خدشه دار نشود
رئیس کمیسیون محیط و فضای سبز و شورای اسلامی شهر اهواز گفت: برای همکاری با شرکت های دانش بنیان آمادگی لازم در کمیسیون فضای سبز و محیط زیست شورای شهر وجود دارد تا با در اختیار گذاشتن زمین مناسب و انجام امور حراستی به شرط انجام کار عملی و خارج شدن از فضای صرفا آزمایشگاهی، پس از یک پایش چند ماهه به حوزه تولید انبود وارد شویم.
محمد مهدی مطیعی در در جلسه مشترک رئیس پارک علم و فناوری خوزستان با شورای اسلامی کلانشهر اهواز اظهار کرد: آنچه که مورد توجه ما است ورود به عرصه عمل و کارهایی که امکان انجام شدن دارند است، پارک علم و فناوری می تواند در حوزه پسماند مکمل مدیریت شهری باشد مشروط به آن که برنامه اجرای و عملیاتی متناسب با واقعیت های موجود باشد.
وی افزود: به دلیل نگاه اشتباهی که در گذشته به حوزه گلخانه های هوشمند وجود داشته، برای ورود آنها به عرصه عمل مشکلاتی مانند بازه زمانی برای حصول نتیجه حتما در این خصوص حائز اهمیت است.
رئیس کمیسیون فضای سبز و محیط زیست شورای اسلامی شهر اهواز گفت: در حوزه های فضای سبز و گلخانه های هوشمند با توجه به تجربه گذشته و از بین رفتن ۱۵ هزار نهال کاشته شده در دوره های قبل، باید به گونه ای ورود شود که ساحت علم خدشه دار نشود.
وی تاکید کرد: برای همکاری با شرکت های دانش بنیان آمادگی لازم در کمیسیون فضای سبز و محیط زیست شورای شهر وجود دارد تا با در اختیار گذاشتن زمین مناسب و انجام امور حراستی به شرط انجام کار عملی و خارج شدن از فضای صرفا آزمایشگاهی، پس از یک پایش چند ماهه به حوزه تولید انبود وارد شویم.
مطیعی در خصوص موانع ورود اعضای هییت علمی به حوزه تاسیس شرکت دانش بنیان توضیح داد: یکی از اشکالاتی که در این زمینه وجود دارد این است که فقط اعضای هیئت علمی با ثبت اختراع می توانند اقدام به تاسیس شرکت دانش بنیان کنند، این امر از حضور بسیاری از مستعدین در حوزه عمل می کاهد، این آمادگی در شهرداری وجود دارد که از وجود اساتید مختلف استفاده کنیم، انتظار می رود در این خصوص پیگیری لازم صورت گیرد. لینک اصل خبر در سایت شورای شهر اهواز
نظرات