سال گذشته 210 مگاوات انرژي برق در زمان پيك در استان ...

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان قزوين، همايش گذر از پيك بار، ويژه واحدهاي صنعتي استان قزوين روز چهارشنبه با حضور عبدالامير ياقوتي مديركل دفتر مديريت انرژي و برنامه ريزي امور مشتريان، مسعود خواجه وند مديرعامل شر كت توزيع نيروي برق استان و جمعي از كارشناسان و مديران واحدهاي صنعتي استان در شركت توزيع نيروي برق قزوين برگزار شد.
مسعود خواجه وند در اين همايش اظهارداشت: موضوع مهم «ناترازي» بين توليد و مصرف در سه سال گذشته صنعت برق را دچار چالش جدي كرده و مشتركان را تحت تاثير قرار داده است.
وي بيان كرد: آمارها نشان مي دهد با رشد 8 درصدي مصرف انرژي در كشور مواجهيم كه دو برابر ميانگين جهاني است كه اين روند مشكل ساز است و بايد با فرهنگ سازي و مديريت مصرف، برنامه ريزي و جلب مشاركت مشتركان صنعتي، كشاورزي، تجاري و خانگي از چالش ها عبور كنيم.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان قزوين تصريح كرد: افزايش مصرف در بخش خانگي و تجاري، كاهش نزولات آسماني و خارج شدن 5 تا 7 هزار مگاوات ظرفيت نيروگاههاي برقآبي و تحريم دشمنان موجب شده در اين عرصه با مشكلات جدي روبرو شويم كه تنها راه عبور از اين چالش ها كاهش مصرف، مشاركت مشتركان خانگي، صنعتي، كشاورزي و تجاري براي كاهش مصرف و برنامه ريزي در مديريت مصرف است.
وي اضافه كرد: پيش بيني ها بيانگر ناترازي 15 هزار مگاواتي در توليد و مصرف است كه با پيگيري وزير نيرو و اضافه شدن 5500 مگاوات انرژي حرارتي و 500 مگاوات انرژي تجديد پذير در كشور به مدار، اميدواريم بخشي از نيازهاي انرژي تامين شود.
خواجه وند گفت: 65 درصد انرژي مصرفي در استان قزوين در بخش توليد و صنعت است و ما اميدواريم با همكاري صاحبان واحدهاي صنعتي و مديريت مصرف و امضاي تفاهم نامه بتوانيم از پيك تابستان امسال هم بسلامت عبور كنيم و كمترين خاموشي را داشته باشيم.
امضاي 6 هزار مورد تفاهم نامه با مشتركان برق استان قزوين
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان قزوين تصريح كرد: با برنامه ريزي انجام شده قرار است در چهار سال آينده 10 هزار مگاوات انرژي تجديد پذير وارد مدار شود كه شامل 4 هزار مگاوات انرژي خورشيدي، 3 هزار مگاوات انرژي بادي، 2 هزار مگاوات توسط واحدهاي صنعتي و يك هزار مگاوات در شهرك هاي صنعتي است كه اين ظرفيت مي تواند بخش زيادي از مشكلات را حل كند.
اين مسئول بيان كرد: 31 برنامه مدون در وزارت نيرو و شركت توانير تدوين شده كه يكي از برنامه ها امضاي تفاهم نامه با شركت شهرك هاي صنعتي است كه با اين همكاري مي توانيم از چالش ها عبور كنيم.
وي گفت: سال گذشته تعداد شش هزار تفاهم نامه همكاري با مشتركان بخش هاي صنعت، كشاورزي و تجاري امضا شد و با اين مشاركت توانستيم بيش از 210 مگاوات مديريت مصرف در پيك را محقق كنيم.
خواجه وند افزود: همچنين در سال گذشته بيش از 22 ميليارد تومان پاداش همكاري در مديريت مصرف انرژي به 4800 واحد صنعتي پرداخت شد.
در اين مراسم از صاحبان 11 شركت صنعتي و توليدي كه بيشترين همكاري را با شركت توزيع نيروي برق در مديريت مصرف در پيك بار داشتند تجليل شد

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات