پاکسازی و ساماندهی کانال جاده باسمنج از سوی شهرداری منطقه ۲ تبریز

پاکسازی و ساماندهی کانال جاده باسمنج از سوی شهرداری منطقه ۲ تبریز

به گزارش شهریار، اصغر آدی بیگ معاون فنی و عمرانی منطقه با اعلام این خبر گفت: با توجه به قرار گرفتن در فصل بارش‌های بهاره و به منظور هدایت صحیح سیلاب‌های شهری، عملیات پاکسازی و ساماندهی کانال جاده باسمنج از سوی این معاونت به اجرا درآمده است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۲ تبریز افزود: این عملیات به منظور تنظیف و لایروبی داخل کانال و بهسازی مسیل با انجام کفسازی آن، از زیر پل کابلی تا تقاطع آذری اجرائی شده است.
آدی بیگ رسیدگی به دیواره‌های داخل کانال باسمنج با انجام مرمت این مسیل را از دیگر فعالیت‌های ساماندهی آن اعلام کرد.
وی در ادامه توضیحات خود همچنین از عملیات مرمت و بازسازی کانال الهی پرست هم خبر داد و اضافه کرد: قسمتی از کانال سبلان در محدوده کوی الهی پرست هم ترمیم و ساماندهی می‌شود.
به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۲ تبریز، قسمتی از مسیل مذکور در اثر مرور زمان دچار فرسودگی شده بود که برای جلوگیری از سرریز آبهای سطحی، مرمت و بازسازی می‌شود.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات