۳۰ دغدغه برای تحقق در دوره ششم شورا
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان تعدادی از دغدغههای مورد تاکید برای تحقق در دوره ششم شورا را برشمرد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، مصطفی نباتی نژاد در نطق میان دستور سی و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: در هفتمین نطق رسمی خود و به مناسبت ایام به پیشگاه با عظمت امیرمومنان و امام متقین درود میفرستم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شهروندان متدیّن و خداجویمان را در ماه مبارک رمضان دارم. ماهی که بنا به توصیف زیبای سیدالساجدین هیبتش در دل مومنان بسیار است و تا با ماست دلهایمان را رقّت و گناهانمان را نُقصان است. در مصاحبت با آن هیچ کراهتی نیست و در معاشرت با آن هیچ ناپسندی نخواهد بود.
وی افزود: از خدای متعال برای خود و شنوندگان ارجمند توفیق چشیدن لذت بازگشت، اطاعت و بندگی را در این ماه با عظمت و مشرّف مسئلت مینمایم.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه بیان کرد: دوره ششم شورا مبنای مدیریت شهری در ایران و اصفهان به پایان سه ماهه سوم از سال اول عمر خود نزدیک میشود. در اینجا لازم است پیشرفت این مدت خود را ارزیابی کرده و گامهایی را که برداشتهایم و یا قصد برداشتن آنها را داریم مجددا پیامدسنجی کنیم.
وی افزود: در اینجا ضرورت دارد که به استحضار دغدغه مندان تعالی شهر رسانیده شود، علیرغم فعالیت کم نظیر اکثریت همکاران شورا و شهرداری، جاده و مسیر کار هنوز "هموار" نیست و بر اساس آنچه گفته شد "آب و هوا" نیز بعضا نامساعد میشود.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: اما بر این باوریم که در "راه" هستیم و در هر قدمی که بر میداریم، دیداری با "مقصد" داریم. لذا از مسیر پیموده شده تا اینجا مجموعا رضایت داریم، لیکن قطعا و یقینا به آن قانع نیستیم. در این مورد هفته قبل در گزارشی از عملکرد ۷ ماهه خود و ۲۰ اقدام شاخص آن، سخن به میان آوردیم که مورد نقد و نظر مخاطبین ارجمند قرار گرفت، اما در اینجا به عنوان عضوی از اعضا، به تعدادی از دغدغههای مورد تاکید خود در این دوره که باور دارم در شکوفا شدن هر کدام از آنها منافع و ثمرات فراوانی برای شهر نهفته است اشاره میکنم.
وی افزود: امیدوارم همکاران گرامی در شورا، جناب شهردار و مدیران محترم شهری نیز بر تسریع در عملیاتی شدن آنها اهتمام ورزند. چرا که تحقق این تاکیدات، بخشی از کارنامه همه ما در این دوره را تشکیل خواهد داد و بی اعتنایی به تحقق آنها نیز ممکن است خُسران پایان دوره را همراه داشته باشد.
نباتی نژاد در ادامه این موارد را به شرح زیر برشمرد:
۱-تعیین نرخ بهره وری در شهرداری و سازمانها و شرکت های تابعه و تدوین راهکارهای ارتقاء آن.
۲-تدوین الگوی کسب و کار شهرداری و سازمان ها و شرکت های وابسته.
۳-استقرار نظام پرداخت کارانه بر اساس بهره وری، رضایت ارباب رجوع از عملکرد ارتقاء اعتماد عمومی در شهرداری و سازمان ها و شرکت های وابسته.
۴-اجرای فاز دوم شناسنامه فرهنگی اجتماعی محلات و استقرار نظام باز توزیع کلیه منابع و امکانات بر اساس شاخص های سنجش شده در شناسنامه
۵-جهش و تحول اساسی در پلتفرم "اصفهان کارت" با رویکرد ارتقاء بهره وری، فراگیری و خدمات ارائه شده در آن.
۶-جهش و تحول اساسی در پروژه ی "منزلت کارت" با رویکرد فراگیری و ارتقاء کیفی خدمات ارائه شده در آن.
۷-جهش و تحول اساسی در " سامانه ۱۳۷ " با رویکرد فراگیری و ارتقاء عملکرد و رضایت شهروندان.
۸- ممیزی دوره ای تکنولوژی در شهرداری و سازمان ها و شرکت های تابعه و توسعه فناورانه سازمان مبتنی بر نتایج ممیزی.
۹-تدوین پیش نویس قانون مدیریت و ساماندهی مهاجرت در کلانشهرها و تلاش برای تصویب آن در مراجع ملی.
۱۰-ایجاد ساز و کار دریافت عوارض آلایندگی از میهمانان عبوری از خیابان ها و اتوبان های داخل و حومه ی شهر و تخصیص صددرصدی آن عوارض در توسعه زیرساخت ها و ارتقاء هوشمندسازی حمل و نقل شهری.
۱۱-تحول ساختاری و فرایندی بمنظور حفظ و احیاء بافت تاریخی و نیز نوسازی بافت فرسوده ی شهر.
۱۲-از سرگیری فعالیت و تقویت ستادکارآفرینی شهرداری اصفهان و حمایت ملموس از شرکت های دانش بنیان.
۱۳-تسریع در راه اندازی کامل رصدخانه شهری اصفهان و تحقق رویای مدیریت داده مبنا در شهر.
۱۴-تسریع در راه اندازی باشگاه شهراندیشان و تحقق رویای مدیریت مشارکت مبنا با همراهی صاحبان اندیشه.
۱۵-تسریع در راه اندازی خانه خیرین و تحقق رویای توسعه مشارکت مبنا با همراهی صاحبان سرمایه.
۱۶-تسریع در راه اندازی صندوق های تامین مالی جمعی و تحقق رویای توسعه مشارکت مبنای شهر با همراهی همه ی مردم.
۱۷-مطالعه، طراحی و اجرای طرح برج های چندمنظوره ی زیر زمینی مدرن در بافت های میانی و جدید شهری
۱۸-میزبانی حداقل یک رویداد معتبر بین المللی در این دوره از مدیریت شهری.
۱۹-بازسیاستگذاری و توسعه کمی و ارتقاء کیفی عملکرد رسانه های محیطی شهری
۲۰-ارتقاء قابل توجه سهم استفاده شهروندان از سیستم های حمل و نقل عمومی (مترو، اتوبوس و تاکسی) همراه با ارتقاء قابل توجه رضایت از عملکرد ناوگان.
۲۱- تکمیل پروژه های شروع شده از قبل که متاسفانه بعضا سوری افتتاح شده و بعد از افتتاح درب آنها به روی بهره برداران بسته شده است.
۲۲- بازسیاستگذاری و تحول در رویکرد مشارکتی شهرداری برای بهره برداری از فضاهای ورزشی موجود و تحت مالکیت.
۲۳-حرکت از شهرداری نسل دوم (با فراگیری پیمان سپاری) به شهرداری نسل سوم (با اولویت مردم سپاری) در حوزه هایی بشدت قابل دسترس( همچون نگهداشت و توسعه زیرساخت های شهری موجود در محلات.)
۲۴-دقیق سازی و تقویت برندشهری اصفهان با رویکردهای اقتصادی و اجتماعی
۲۵- ارتقاء قابل توجه سطح اخلاق حرفه ای همکاران مستقیم و غیر مستقیم (اعم از مدیران، کارمندان، نیروهای خدماتی، رانندگان، آتش نشانان، باغبانان، پاک بانان، ماموران بازدید، نگهبانان، مربیان، کتابداران، خبرنگاران و ...) در جای جای شهرداری و سازمان ها و شرکت های وابسته و ایضا عبور از بحران بی تفاوتی سازمانی.
۲۶- تاسیس فرهنگسرای بازار و تلاش در جهت ارتقاء سرمایه اجتماعی بازاریان
۲۷- تجمیع ساختمان ها و سامانه های بشدت پراکنده ی شهرداری با هدف افزایش انسجام اجتماعی نیروها، بهبود عملکرد و افزایش رضایتمندی خدمت گیرندگان.
۲۸- تسریع در تبدیل وضعیت کارکنان چشم به راه شهرداری که بعضا بیش از ۲۰ سال است امنیت شغلی ندارند.
۲۹- شفافیت حداکثری در امر پیمان سپاری و مردم سپاری پروژه ها، اقدامات و رویدادهای شهری.
۳۰-تکمیل زیرساخت های لازم بمنظور ارتقاء نظارت هوشمند شورا همچون تسریع در دسترسی به سامانه های موجود و ایجاد سامانه ارتباطات مردمی مستقیم شورا.
وی در پایان تصریح کرد: مسلما آنچه گفته شد همه چیز نیست و همه چیز را همگان دانند، اما باور دارم تحقق ۳۰ انتظاری که مطرح شد در کنار سایر مواردی که بنده و دیگر همکارانم در زمان های دیگری به آنها پرداخته و میپردازیم میتواند رویای رسیدن به شهر زندگی را شتاب بخشد.
انتهای پیام/
نظرات