تشریح و بررسی طرح‌های تفصیلی محلات الحاقی تبریز

تشریح و بررسی طرح‌های تفصیلی محلات الحاقی تبریز

به گزارش شهریار، محمد عزتی سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تبریز در جلسه کمیسیون شهرسازی و معماری نسبت به بررسی مسائل و مشکلات مراکز سکونتگاهی الحاقی به محدوده مصوب کلانشهر تبریز پرداخت و گزارشی نیز در این باره به اعضای حاضر در این جلسه ارائه کرد.
وی در تشریح این گزارش گفت: از طریق مناطق مرتبط با هر کدام از محلات الحاقی، فراخوانی برگزار شد و با انتخاب مشاوران محلی، ابتدا طرح تفصیلی فتح آباد به تصویب رسید. با تصویب طرح تفصیلی فتح آباد، این روستا در سیستم یکپارچه و در داخل کوی خاوران قرار گرفته و طرح هادی روستایی آن نیز کنار گذاشته شده و تبدیل به طرح تفصیلی شهری شد و اکنون اهالی منطقه جنوب شرق تبریز از خدمات شهرداری منطقه ۹ تبریز بهره‌مند هستند.
عزتی افزود: محله خلجان بر خلاف فتح آباد، منفصل و خارج از محدوده حریم بوده و به دلیل شرایط متفاوت آن از جمله بُعد مسافت و همچنین توسعه خاص شکل‌گیری پس از کش و قوس فراوان به تصویب رسید و از امروز با ابلاغ به شهرداری منطقه جهت ارائه خدمات در جنوب غرب تبریز تحت پوشش قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: منطقه کوجووار نیز شرایط خاصی داشته و به دلیل وجود کارگاه‌های صنعتی بزرگ به دو قسمت صنعتی و روستایی تقسیم شده است اما موضوع مهمتر از آن که می‌توان بعنوان بزرگترین دغدغه این منطقه نام برد، وجود حریم سه زیرساخت مهم شهری یعنی پتروشیمی، خط لوله گاز پرفشار و خطوط فشار قوی برق است که به‌رغم اینها، طرح تفصیلی آن آماده شده و به کمیسیون ماده ۵ ارسال شده است.
سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تبریز در رابطه با الحاق روستای آناخاتون نیز خاطرنشان کرد: فرآیند الحاق این روستا در سال ۹۸ تقریباً به اتمام رسید و به ماده ۵ ارسال شد اما تلاقی این روستا با ادامه اتوبان پاسداران به سمت جاده سنتو مسائلی را پیش آورد که دوباره در کمیته فنی ماده ۵ مطرح شده و ظرف یک ماه آینده تعیین تکلیف خواهد شد.
عزتی درباره الحاق روستای الوار علیا نیز گفت: آماده‌سازی طرح این روستا انجام شده است و در جلسات آتی کمیسیون جهت تصویب مطرح خواهد شد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات