لزوم پیاده‌محور کردن معابر گردشگری منطقه ۸

لزوم پیاده‌محور کردن معابر گردشگری منطقه ۸

به گزارش شهریار، رضا جانفشان شهردار منطقه ۸ تبریز در این جلسه از این منطقه به عنوان ویترین شهر تبریز یاد کرده و گفت: شهرداری منطقه ۸ به دلیل واقع شدن در محدوده مرکزی و تاریخی شهر، علاوه بر شهروندان همه روزه میزبان گردشگران گرامی است و بر این اساس رسیدگی و ساماندهی به این منطقه باید در اولویت باشد.
وی بر مرمت و احیای بافت تاریخی شهر در کنار ایجاد محورهای پیاده‌راهی تاکید و بیان کرد: باید تمام توان خود را برای مرمت و احیای بافت تاریخی فرهنگی شهر متمرکز کرده و اکثر پروژه‌های شهری را در این منطقه اجرا کنیم تا شاهد شکوفایی گردشگری منطقه و شهر باشیم.
جانفشان به اهم پروژه‌های عمرانی و اقدامات انجام یافته منطقه ۸ در ماه‌های اخیر اشاره و توضیحاتی در خصوص اجرای آنها ارائه کرد.
در ادامه جلسه یعقوب وحیدکیا معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تبریز بر برنامه‌ریزی شهرداری برای پیاده‌محور کردن برخی از معابر بافت تاریخی شهر تبریز اشاره کرده و گفت: در یک سال گذشته با برنامه‌ریزی‌ها و کارشناسی‌های انجام یافته، چند محور گردشگری در سطح شهر شناسایی شده‌ که اکثر این محورها در منطقه ۸ واقع شده‌اند و ما تلاش می کنیم این محورها را به کاربری غالب پیاده‌راهی تبدیل کنیم.
در ادامه جلسه سامان احمدزاده سرپرست جانشین معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز ضمن قدردانی از اقدامات عمرانی انجام یافته شهرداری منطقه ۸، به تبیین پروژه‌های عمرانی و آسفالت‌ریزی مصوب این منطقه پرداخته و خواستار توجه به کیفیت اجرای پروژه‌ها شد.
در این جلسه اورنگ رسولی معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۸، گزارشی را در خصوص روند اجرایی پروژه‌های عمرانی در دست اجرای منطقه ارائه کرد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات