سامانه دفع بهداشتی فاضلاب حفظ حیات زایندهرود را به دنبال دارد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان گفت: ایجاد سامانههای دفع بهداشتی فاضلاب کمک بزرگی به سالمسازی رودخانه زایندهرود و عدم آلودگی این رودخانه حیاتی میکند.
علی محمدی امروز با اشاره به اینکه از وظایف شرکت آب و فاضلاب روستایی حفظ بهداشت و دفع فاضلاب در مناطق زیر حوزه استحفاظی است، تاکید کرد: این مطلب نقش موثری در حفظ محیط زیست، اکوسیستم رودخانه و ارتقای فضای سبز موجود خواهد داشت.
وی با بیان اینکه نخستین تصفیهخانه فاضلاب روستایی به منظور کاهش هزینههای مشترکان روستایی ایجاد شده است، اظهار داشت: این تصفیهخانه به منظور دفع بهداشتی فاضلاب روستاهای کرچگان و سعدآباد از روستاهای شهرستان لنجان به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان با بیان اینکه این طرح در دور نخست سفر هیئت دولت مطرح شده بود، تصریح کرد: این طرح به منظور ایجاد سامانههای دفع بهداشتی فاضلاب روستاها به روستاهای بالادست سد زایندهرود انجام گرفت.
وی افزود: ایجاد سامانههای دفع بهداشتی فاضلاب کمک بزرگی به سالمسازی رودخانه زایندهرود و عدم آلودگی این رودخانه حیاتی دارد.
محمدی با بیان اینکه دفع بهداشتی فاضلاب در روستاهای کوهستانی حاشیه زایندهرود همواره با سختی و همراه با هزینه برای روستاییان بوده است، تاکید کرد: با اجرای این سامانه جمعآوری و تصفیه فاضلاب به صورت بهداشتی و علمی صورت میگیرد.
وی گفت: همچنین این طرح برای حفظ محیط زیست رودخانه و آب شرب اصفهان بزرگ که قبل از تصفیهخانه است بسیار تاثیرگذار محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان به مشکلات اجرای این طرح در منطقه کوهستانی اشاره کرد و بیان داشت: بر خلاف موارد عرف فاضلاب مجبور به پمپاژ فاضلاب به تصفیهخانه به دلایل منطقهای و محیطی شدهایم که این مسئله نیز مشکلات خاص خود را داشته است.
فارس
نظرات