تداوم بهسازی پل‌های عابرگذر سطح حوزه شهرداری منطقه ۲ تبریز

تداوم بهسازی پل‌های عابرگذر سطح حوزه شهرداری منطقه ۲ تبریز

به گزارش شهریار، موسی علی پور شهردار منطقه ۲ از تداوم عملیات بهسازی پل‌های عابر پیاده سطح حوزه و انجام ساماندهی سه پل عابرگذر توسط معاونت فنی و عمرانی این منطقه خبر داد.
وی از بهسازی پل عابر پیاده میدان ائل گلی واقع در پرترددترین مسیر سطح حوزه این منطقه خبر داد و گفت: کف این پل با استفاده از رنگ اپوکسی به صورت ضدلغزش رنگ‌آمیزی شده و قسمتی از نرده‌های آن هم به منظور زیباسازی بصری، ساماندهی و رنگ‌آمیزی شده است.
شهردار منطقه ۲ از اتمام بهسازی پل میدان پیشقدم در مسیر کمربندی میانی هم خبر داد و افزود: ساماندهی این پل با تعویض سایه‌بان‌های شکسته و ایجاد سطوح ضد لغزش برای تردد بدون حادثه عابران و انجام رنگ‌آمیزی بدنه پل در راستای زیباسازی شهری، به انجام رسیده است.
وی اضافه کرد: در امتداد این عملیات، همچنین پل عابرگذر جاده باسمنج در مقابل ورودی شهرک پرواز با هدف ارتقای سیمای بصری شهر، ساماندهی و رنگ‌آمیزی شده است.

به گفته علی پور، عملیات مشابهی برای بهسازی سایر پل‌های عابرپیاده سطح حوزه به انجام می‌رسد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات