شناسایی ۳۰ ساختمان در معرض خطر در شهر کرمان

در نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان اعلام شد:

شناسایی ۳۰ ساختمان در معرض خطر در شهر کرمان

نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان با حضور رییس و سایر اعضای شورا و شهردار کرمان برگزار شد.

به گزارش کرمان‌آنلاین، رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورا در این نشست گفت: شهرداری در راستای پرداخت مطالبات قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا، نامه‌ای ارسال کرده مبنی بر تامین متریال و سایر خدمات جهت اجرای پروژه تقاطع‌های غیرهمسطح شهر که براساس توافق چهارم خردادماه ۱۴۰۱ شهرداری و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا و طرف سوم تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال جهت تامین آرماتور و کابل برای اجرای پل «شهدای خلبان» پرداخت شود.

حسین چناریان ادامه داد: بر این اساس، شهرداری درخواست دارد به ازای قسمتی از طلب قرارگاه تا سقف مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال از زمین‌های تفکیکی شهرداری واگذار کند و این مبلغ از سقف قرارداد قرارگاه کسر شود.

علیرضا نادری، رییس شورا در این رابطه بیان کرد: با واگذاری زمین به این شکل مخالفم و به نظرم باید ابتدا زمین فروخته شود و سپس مبلغ موردنظر برای تهیه مصالح اختصاص یابد.

شهردار کرمان نیز در این خصوص بیان کرد: با توجه به نیاز فوری پروژه «شهدای خلبان» به میلگرد و سیمان، دو راه داریم؛ یا باید تفکیکی‌هایمان به حد مشخصی برسد و مشکلاتی که برخی از قطعات تفکیکی دارد، حل شود و آن‌ها را در قالب مزایده بفروشیم و سپس مصالح موردنظر را خریداری کنیم و راه دیگر این است که پیمانکاران طرف حساب قرارگاه خاتم، میلگرد و سیمان را تحویل دهند و کار به‌سرعت شروع شود و سپس زمانی که زمین‌های تفکیکی آماده شد، ما زمین واگذار کنیم.

سعید شعرباف افزود: اما در حال حاضر که وضعیت املاک تفکیکی مشخص نیست، به نفع شهرداری است برای اینکه پروژه زودتر شتاب بگیرد، به شیوه دوم اقدام شود.

فتح‌الله مویدی، رییس کمیسیون خدمات‌شهری، بهداشت و محیط زیست شورا نیز در این مورد خاطرنشان کرد: این کار درنهایت به نفع شهرداری نیست؛ اگر زمین به قطعات کوچک‌تر تفکیک شود، سریع خریداری می‌شوند.

شهردار کرمان نیز یادآور شد: زمین‌ها حتماً تفکیک‌شده فروخته می‌شود؛ ضمن اینکه قیمت‌گذاری کارشناسی با پیگیری شورا دارد به قیمت واقعی نزدیک می‌شود؛ با این وجود اگر الآن تفکیکی آماده بود و می‌توانستیم به‌سرعت در مزایده بفروشیم و مصالح را با پول نقد بخریم، قطعاً این کار را انجام می‌دادیم، اما سابقه کار با خاتم این‌گونه بوده و ما نیز در حال حاضر، راه دیگری نداریم.

شعرباف بیان کرد: نامه‌ای هم درخصوص تامین آهن‌آلات پروژه «شهدای خلبان» داریم و باید یک سهم ۴۰ میلیاردی هم برای تهاتر با آهن بیاوریم تا پروژه سرعت گیرد.

محمد امینی‌زاده، رییس کمیسیون حقوقی شورا نیز بیان کرد: برای رفع مشکل، بهترین راه همین است که به‌صرفه و صلاح شهرداری نیز هست.

درنهایت با رای اکثریت اعضا با درخواست شهرداری موافقت شد.

تعیین‌تکلیف بدهی‌های سنواتی شهرداری

رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورا در ادامه به درخواست شهرداری درخصوص پرداخت حق عضویت دوساله شهرداری کرمان در مجمع شهرداران آسیایی به مبلغ ۶۰ میلیون تومان اشاره کرد که به اتفاق آرا تصویب شد.

چناریان، همچنین درخصوص تعیین تکلیف حساب‌رسی سنوات گذشته و انجام حساب‌رسی صورت‌های مالی سال ۱۴۰۰ شهرداری کرمان، با اشاره به تشکیل چندین جلسه در پایان سال گذشته و سال جدید توسط کمیته حساب‌رسی و پیگیری این موضوع، یادآور شد: در این رابطه لازم است به دو نکته تاکید شود؛ نخست، لزوم رسیدگی و تعیین‌تکلیف بدهی‌های سنواتی در شهرداری که هر ساله حساب‌رسان، این موارد را در نتایج بازرسی کنار می‌گذارند و در این رابطه لازم است تقسیم کاری در مناطق صورت گیرد و نتیجه آن هرچه سریع‌تر به شورا گزارش داده شود و نکته دوم، ضرورت تقویت مجموعه حساب‌رسی شهرداری است تا سریع‌تر و به‌موقع اقدام شود؛ ضمن اینکه تعیین‌تکلیف وضعیت مالی شهرداری در بودجه‌ریزی سال آینده نیز اثر زیادی دارد.

رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورا خاطرنشان کرد: یکی از ایرادهایی که همه موسسه‌های حساب‌رسی از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ گرفته‌اند، عدم تعیین‌تکلیف بدهی‌های سنواتی شهرداری در این سال‌هاست.

شهردار کرمان نیز در این خصوص بیان کرد: عدم تعیین‌تکلیف بدهی‌های سنوات گذشته حتی در مواردی باعث مردود شدن حساب‌های ما شده؛ همکارانم در شهرداری اعلام کردند تا انتهای ۱۴۰۱ می‌توانیم بدهی‌های سنواتی را رسیدگی کنیم.

شعرباف افزود: لازم است مناطق شهرداری در قالب یک زمان‌بندی مشخص به موضوع تعیین‌تکلیف بدهی‌های سنواتی شهرداری ورود کنند که گزارش آن به شورا ارائه خواهد شد.

وی با بیان اینکه حساب‌رسی سال ۱۴۰۰ صورت‌های مالی شهرداری تا انتهای شهریورماه به پایان خواهد رسید، ادامه داد: تلاش داریم حساب‌رسی برنامه زمانی هدفمند داشته باشد؛ ضمن اینکه به‌روزرسانی آن ضروری است.

در ادامه این نشست، رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورا، با اشاره به نامه مدیرکل امور شهری استانداری درخصوص اصلاحیه عوارض ارزش افزوده، به برخی از موارد ذکرشده در آن اشاره و خاطرنشان کرد: در این نامه اعلام شده هیئت ارزیابی شهرداری باید حتماً مشتمل بر حداقل یک کارشناس رسمی دادگستری باشد؛ نکته دیگر اینکه سهم شهرداری از ارزش افزوده ایجادشده ضریب p نباید از ۵۰ درصد تجاوز کند.

منصور ایرانمنش افزود: در این رابطه، شهرداری نامه‌ای ارسال کرده بود مبنی بر اصلاح لوایح ۱۴۰۱ در ارتباط با ضریب p که درواقع کارشناسی ارزش افزوده است و برای تغییر کاربری اعلام کرده بود اراضی عمومی دولتی چنانچه بخواهند تبدیل به مسکونی و تجاری شوند، ضریب p آن‌ها ۱۰ درصد قیمت پایه است و اگر تجاری باشند، ۴۰ درصد است.

وی ادامه داد: در تغییر کاربری اراضی صنعتی به تجاری و مسکونی، ضریب p ۳۰ درصد و برای تبدیل اراضی فاقد کاربری به مسکونی، ۴۰ درصد و برای تبدیل به کاربری تجاری، ۵۰ درصد و برای تبدیل به سایر کاربری‌ها هم ۳۰ درصد محاسبه می‌شود که سرجمع نباید از ۵۰ درصد بیشتر باشد.

رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورا بیان کرد: درواقع تنها تغییر لوایح ۱۴۰۱ این مورد بود که آن هم با نظر وزارت کشور به شهرداری اعلام شد که برای تصویب به شورا آمد و با رای اکثر اعضا تصویب شد.

ایرانمنش با اشاره به اینکه در ارتباط با ضرایب مکانی، مبنای عوارض قبلاً m و قیمت کارشناسی بوده، خاطرنشان کرد: با توجه به ابلاغیه‌ها و پیگیری‌های متعدد، در زمینه عوارض ضریب p درواقع قیمت منطقه‌ای ملاک عمل قرار گرفت و متعاقب آن، شهرداری برای همسان‌سازی موضوع با قیمت کارشناسی، لایحه‌ای را به شورا فرستاد در ارتباط با موقعیت مکانی که یک ضریبی را برای همسان‌سازی قیمت منطقه‌ای با کارشناسی در بر دارد و این مورد هم با اکثریت آرا تصویب شد.

مویدی در این رابطه بیان کرد: با توجه به افزایش ۴۱ درصدی ضریب p ، درواقع میزان آن معادل ضریب m می‌شود که ضریب بالایی است و من شدیداً مخالفم.

شهردار کرمان نیز در این مورد خاطرنشان کرد: بحث‌هایی مطرح شده و ما تاکید کردیم دریافتی نهایی بیش از ۳۰ درصد افزایش پیدا نکند.

دریافت قدرالسهم برای اسناد ثبتی زیر ۵۰۰ متر تخلف است

سپس، رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورا با اشاره به درخواست یکی از شهروندان درخصوص قدرالسهم، بیان کرد: در کمیسیون مقرر شد با توجه به قدمت ملک و اینکه سند ثبتی دارد، قدرالسهم اخذ نشود و به شهرداری هم اعلام شد در سایر مناطق برای موارد مشابه به همین منوال عمل شود؛ ضمن اینکه قرار شد این موضوع در قالب مصوبه به کمیته انطباق ارسال شود.

مویدی در این باره تصریح کرد: رای دیوان برای همه لازم‌الاجراست و عدم اجرای رای هئیت عمومی دیوان، انفصال از خدمت را به‌دنبال دارد. نامه‌های متعددی از دیوان عدالت اداری و وزارت کشور موجود است که اعلام کرده برای اراضی زیر ۵۰۰ مترمربع که سند ثبتی داشته باشند، نباید قدرالسهم یا عوارض تفکیک گرفته شود و این مسئله نیازی به مصوبه ندارد.

ایرانمنش یادآور شد: این مورد بالای ۵۰۰ متر است.

مویدی هم افزود: این مورد یک خانه قدیمی در سرآسیاب است که قصد تفکیک هم ندارد؛ بنابراین، نیازی به پرداخت قدرالسهم نیست.

شهردار کرمان نیز در این خصوص بیان کرد: این متن قانون است و نیازمند مصوبه و ابلاغ شورا هم نیست؛ دریافت قدرالسهم برای اسناد ثبتی زیر ۵۰۰ متر قطعاً تخلف است و ما این موضوع را به مناطق هم اعلام کرده‌ایم.

رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورا یادآور شد: آنچه در دوره پیشین شورا تصویب شد به‌دلیل مشکلاتی بود که قبلاً در نتیجه برخوردهای سلیقه‌ای و متفاوت در شهرداری‌های مناطق در مورد زمین‌های زیر ۵۰۰ متر وجود داشت و مصوبه دوره قبل برای ساماندهی اوضاع بود.

چناریان افزود: در حال حاضر، باید ضوابطی تعیین شود که مشکلات قبلی مجدداً پیش نیاید و سپس کل شرایط قبلی و نامه را لغو کنیم.

ایرانمنش نیز بیان کرد: از معاونت معماری و شهرسازی شهرداری خواسته‌ایم پیشنهاد خود را برای رفع این مشکل به شورا ارائه دهند.

ضرورت ورود نیروی انتظامی و ارگان‌های مربوط به موضوع سد معبر

در ادامه این نشست، رییس کمیسیون خدمات‌شهری، بهداشت و محیط زیست شورا با بیان اینکه در جلسه‌ای که با واحد اجرائیات شهرداری در مورد سد معبر داشتیم، به مشکل کمبود نیروی واحد اجرائیات شهرداری اشاره شد، افزود: مردم از وضعیت سد معبر در سطح شهر به‌ویژه در میدان «شهدا» و نقاطی از سطح شهر که نمایشگاه‌های اتومبیل در آن قرار دارند، ناراضی هستند.

مویدی تاکید کرد: باید از دادستانی، نیروی انتظامی و ارگان‌های مربوط خواسته شود که به موضوع سد معبر ورود کنند.

شهردار کرمان نیز با تایید مشکل کمبود نیرو در واحد اجرائیات شهرداری، بیان کرد: بازدیدهای متعددی درخصوص سدمعبر داشتم و باید بگویم حتی اگر نیرو هم باشد، امکان درگیری نیروهای اجرائیات با بازاریان نیست و نیاز به همکاری نیروی انتظامی دارد.

شعرباف با اشاره به اینکه برخی میوه‌فروشی‌ها کل معبر را مسدود کرده‌اند، ادامه داد: اگر واحدهای صنفی متخلف در زمینه سدمعبر، پلمب شوند، مسئله جدیت بیشتری پیدا خواهد کرد. نیروی انتظامی باید با جدیت پای کار بیاید.

وی با بیان اینکه مشکل سدمعبر در میدان «هفت‌باغ» تقریباً حل شده است، خاطرنشان کرد: برای موضوع اجرائیات در مجموعه بازار و هم درخصوص مسئولیت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری درخصوص ساماندهی تابلوهای شهری، چند نیروی مخصوص با وانت ویژه در اختیار قرار می‌دهیم که کار سرعت گیرد؛ اما برگزاری جلسه مشترک با نیروی انتظامی و ورود جدی‌تر بسیار موثر خواهد بود.

چناریان نیز در این رابطه بیان کرد: برخورد فیزیکی با تخلفات سد معبر، کار درستی نیست؛ این موضوع ریشه‌دار است. مسئله این است که تاکنون در چارچوب مقررات صنفی با اصناف برخورد نشده است.

وی ادامه داد: درواقع متصدی واحد صنفی موظف است چینش و ارائه خدمات واحدش به‌گونه‌ای باشد که به حق دیگران تجاوز نکند، اما قوانین موجود نادیده گرفته شده و این رویه، قانون فرض شده است؛ باید جلسه‌ای تشکیل شود و همه نهادها در چارچوب مقررات صنفی به وظایف خود عمل کنند.

رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورا یادآور شد: وظیفه شهرداری بیشتر برخورد با دست‌فروشانی است که سدمعبر می‌کنند و برخورد با سدمعبر واحدهای صنفی که جواز کسب دارند، مقررات خود را دارد که سایر نهادها باید به وظیفه خودشان در این زمینه عمل کنند.

شهردار کرمان نیز بیان کرد: واحدهای صنفی یک رویه‌هایی را باب کرده‌اند که به‌تدریج موجب سدمعبر شده که این رویه‌ها باید اصلاح و با آن‌ها مقابله شود.

ضرورت سرعت‌بخشیدن به پروژه میدان «بیرم‌آباد»

سپس، رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورا بیان کرد: مشکلات طرح میدان «بیرم‌آباد» قرار شد در شورای ترافیک مطرح و هرچه زودتر ساماندهی شود؛ زیرا این نقطه حادثه‌خیز است و باید کارشناسی شود.

ایرانمنش خاطرنشان کرد: تقاطع «شرف‌آباد» نیز در ساعات اوج ترافیک، مشکلاتی دارد و شهرداری باید هرچه زودتر طرح همسطح‌سازی این تقاطع را ارائه دهد.

وی افزود: در پروژه میدان «توحید» و خیابان «شهید تجلی» نیز به‌رغم تاکیدها، کار فرسایشی شده که باید به آن رسیدگی شود.

مویدی در این رابطه بیان کرد: پیمانکار پروژه میدان «توحید» و خیابان «شهید تجلی» خیلی ضعیف و کُند عمل می‌کند؛ هنوز صورت‌وضعیت ارائه نداده، پول می‌خواهد؛ درحالی‌که یک پیمانکار باید در این حد سرمایه داشته باشد و لازم است با پیمانکار برخورد شود.

شهردار کرمان نیز در این مورد تصریح کرد: پیمانکار، سرعتی که باید را ندارد؛ درحالی‌که تنها پیمانکاری است که صورت‌وضعیت آن به‌طور ویژه بررسی و پرداخت می‌شود‌؛ اما الآن نمی‌توانیم پیمانکار را تغییر دهیم؛ فقط باید نظارت جدی داشته باشیم.

شعرباف افزود: در مورد خیابان «شهید تجلی»، خرید مصالح انجام شده؛ تمام تیم شهرداری منطقه پنج هم پای کار آمده که پروژه با سرعت پیش برود؛ جابه‌جایی دکل‌های برق هم در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: پروژه خیابان «شهید تجلی» چون دست خودمان است، سرعت بیشتری دارد، اما در مورد میدان «توحید» ما هم نگرانیم؛ هرچند بخشی از کار را که دست شهرداری است، انجام می‌دهیم.

شهردار کرمان با اشاره به اینکه طرح میدان «بیرم‌آباد» مصوب شورای ترافیک است و امضای همه را دارد، خاطرنشان کرد: برای احترام به نظرات مردم، کارشناسان و راهنمایی و رانندگی، اعلام کردیم کار را متوقف کنند تا مجدداً مصوبه شورا ترافیک را بگیرد و امیدواریم تا انتهای هفته جمع‌بندی شود.

محمود بابایی، نایب‌رییس شورا نیز با بیان اینکه تجدیدنظر طرح حین اجرای پروژه، آسیب‌زاست، خاطرنشان کرد: طرح میدان بیرم‌آباد قبلاً در شورای ترافیک بررسی شده. در مورد خیابان «شهید تجلی» هم گویا میراث فرهنگی به نقشه‌های مقابل بازار ایراد گرفته؛ این مسایل، کار را عقب نگه می‌دارد.

وی افزود: این در حالی است که این طرح مصوبه میراث فرهنگی را دارد، اما در حین اجرای پروژه به آن ایراد گرفته‌اند.

نادری، رییس شورا نیز بیان کرد: در مورد میدان «بیرم‌آباد» مشکل در طراحی بوده است. طراح باید از ابتدا همه‌چیز را پیش‌بینی می‌کرد؛ اما تجربه و علم کافی نداشته و باید بازخواست شود که چرا طرح غلط ارائه داده است.

بابایی، نایب‌رییس شورا نیز یادآور شد: نیروی انتظامی و شورای ترافیک که طرح را تایید کرده بودند، باید پاسخ‌گو باشند.

سیدمحمد موسوی، رییس کمیسیون هوشمندسازی، شفافیت و بهره‌وری شورا نیز با اشاره به اینکه طرح میدان «بیرم‌آباد» دوسال پیش باید اجرا می‌شد، خاطرنشان کرد: موضوعات ترافیکی هر روز تغییر می‌کند؛ شورای ترافیک باید ایرادات را زودتر مطرح می‌کرده، اما اینکه مسئولان جدید، کار مسئولان قبلی را زیر سوال ببرند، درست نیست. در حال حاضر، کار شروع و هزینه شده و باید برای حل مسایلِ پیش‌آمده فکر کنیم.

رییس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورا نیز در این رابطه با اشاره به اینکه از زمان طراحی تا اجرای طرح بیش از دوسال طول کشیده و در این مدت، تغییرات زیادی رخ داده، افزود: تقاضای آن روز با امروز تفاوت زیادی داشته؛ طرح ساماندهی میدان «بیرم‌آباد» از ابتدا برای کاهش تصادفات بوده، اما الآن چند موضوع دیگر به‌عنوان تقاضای جدید مطرح شده که متفاوت است.

چناریان ادامه داد: تنها ایراد این است که قبل از اجرا با توجه به گذشت دوسال از زمان طراحی، باید طرح بازنگری می‌شد؛ اگر این اتفاق افتاده بود، خیلی از مسایل پیش نمی‌آمد.

ایرانمنش نیز خاطرنشان کرد: هنوز که کار اجرایی آن‌چنانی نشده، بهتر است زودتر طرح بازنگری و نظرات مردمی و کارشناسان لحاظ شود.

ضرورت نصب تابلوی زمان‌بندیِ اجرای پروژه‌ها

سیدمحمدصادق تقوی، منشی شورا نیز در غیاب محمدرضا کمساری، رییس کمیسون میراث فرهنگی و گردشگری شورا، گزارشی از مصوبات کمیسیون ارائه کرد و گفت: موضوع جابه‌جایی ساختمان شهرداری منطقه پنج باید هرچه سریع‌تر رسیدگی شود‌؛ ارباب‌رجوع و پرسنل دچار مشکل هستند.

وی با انتقاد از اینکه در پروژه‌های عمرانی میدان «توحید»، خیابان «شهید تجلی» و سایر پروژه‌های سطح شهر، تابلوی زمان‌بندی گذاشته نشده، خاطرنشان کرد: نصب تابلوی زمان‌بندی، تکلیف مردم و نیروهای اجرایی پروژه را مشخص می‌کند و لازم است شهرداری این کار را انجام دهد.

تقوی همچنین بیان کرد: بازسازی خانه شهر، معطل طرح نهایی ازسوی استانداری و میراث‌فرهنگی است و شهرداری باید موضوع را پیگیری کند.

وی یادآور شد: از شهردار منطقه پنج خواستیم بسته پیشنهادی برای رونق ساخت‌وساز بر مبنای اصول میراث‌فرهنگی در بافت تاریخی را هفته آینده به کمیسیون ارائه دهد.

شهردار کرمان در مورد نصب تابلوی زمان‌بندی پروژه‌های عمرانی در سطح شهر، بیان کرد: با انجام این کار مشکلی نداریم، اما اینکه در میانه راه، ممکن است انواع ایرادات و مشکلات پیش می‌آید، کار را غیرقابل پیش‌بینی و دشوار می‌کند‌؛ اما به شهرداری‌های مناطق اعلام کردیم برای پروژه‌هایی که می‌دانند دقیقاً چقدر طول می‌کشد، زمان‌بندی اعلام کنند.

شعرباف خاطرنشان کرد: در مورد خانه شهر، ردیف بودجه آن در سال‌جاری وجود دارد، اما از آن‌جاکه جزو اولویت‌های ما نیست، به‌تدریج به آن می‌پردازیم، اما ‌در تدارک مقدمات و آماده‌سازی نقشه کار هستیم و کارهای مناقصه و پیدا کردن پیمانکار را انجام خواهیم داد تا تامین مالی از انتهای شهریور انجام شود.

وی تصریح کرد: در مورد ساختمان شهرداری منطقه پنج، چندین‌بار اعلام کردیم، اما به‌خاطر تغییر در مدیریت استانداری، مصوبات را پیگیری نکرده‌اند. ما همان‌طور که به شورا قول داده بودیم، پیگیری حقوقی انجام دادیم و الآن با توجه به اینکه اسناد مالکیت ما قطعی است، مسئله رسماً وارد فاز حقوقی شده است.

انتشار فراخوان عمومی برای معرفی ساختمان‌های ناایمن

در انتهای این نشست، رییس کمیسیون خدمات‌شهری، بهداشت و محیط زیست شورا هشدار داد: اطراف بازار برخی از خانه‌ها و کاروان‌سراهای قدیمی به‌عنوان انبار مورد استفاده است که مملو از مواد آتش‌زا هستند و اگر اتفاقی بیفتد، فاجعه به بار می‌آید؛ لازم است آتش‌نشانی این مکان‌ها را شناسایی کند و اخطار داده شود.

شهردار کرمان نیز در این مورد بیان کرد: لیستی شامل ۳۰ ساختمان در معرض خطر ازجمله ساختمان‌هایی که از لحاظ ایمنی سازه‌ای مشکل دارند و ساختمان‌هایی که آتش‌نشانی براساس بالا بودن احتمال آتش‌سوزی در این ساختمان‌ها، آن‌ها را شناسایی کرده بوده، آماده است و مدیریت کار بر عهده سازمان مدیریت بحران و پدافند غیرعامل قرار گرفته است.

شعرباف ادامه داد: به مالکان ساختمان‌های این لیست و لیستی که نظام مهندسی از ساختمان‌های ناایمن به ما ارائه خواهد داد، اخطار صادر می‌کنیم و به دادستانی نیز ارسال می‌شود و دادستان، قاضی ویژه‌ای برای این موضوع گذاشته است.

وی یادآور شد: فراخوان عمومی هم منتشر کردیم که شهروندان، ساختمان‌های ناایمن به لحاظ سازه‌ای و حریق را به ما اعلام کنند و ما نیز به دادستانی گزارش خواهیم کرد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری کرمان

    منبع خبر

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان یک شهرداری در شهر کرمان می باشد

      نظرات