بنا نیست در بررسی ایمنی ساختمانها، جو روانی ناایمنی ایجاد شود
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر اهواز سیاوش محمودی در پنجاه و نهمین جلسه علنی شورای شهر اهواز که امروز (۲۳ خردادماه) برگزار شد، در نطق پیش از دستور خود با اشاره به وضعیت ساختمان ۱۵۴ واحدی تعاونی بیمارستان ابوذر اظهار کرد: تقریبا سه روز بعد از حادثه متروپل نامهای به شهردار و نظام مهندسی ارسال کردیم و در آن چند درخواست مطرح شد. در پی دستور رئیس جمهور و فرمایش رهبری از شهردار خواستیم ساختمانهای فاقد پایان کار که در حال بهرهبرداری هستند از جمله ساختمان عدالت ۲ معرفی شوند تا در صورت داشتن شرایط ادامه کار، کار انجام شود و به بهرهبرداری برسند در غیر این صورت ادامه کار متوقف و در صوت لزوم دستگاه قضایی در این زمینه ورود کند که ظاهرا هماهنگی برای انجام این اقدامات بین معاونت شهرسازی و نظام مهندسی انجام شده است.
وی افزود: مقرر شد مسائل ساختمان در حوزه مسائل ایمنی و آتشنشانی نیز معرفی شود. وقوع حادثه پلاسکو به دلیل مسائل سازهای نبود بلکه به دلیل مسائل ایمنی و آتشنشانی بود بنابراین ساختمانهای فاقد ایمنی در حوزه آتشنشانی هستند باید پیگیری شوند.
رئیس شورای شهر اهواز بیان کرد: مشکلاتی نیز در خصوص اصلاح پروانهها وجود داشت. در متروپل بعد از صدور پروانه اولیه اصلاحاتی انجام شد؛ در اهواز نیز چنین مواردی وجود دارد که باید این ساختمانها از نظر سازهای و فنی بررسی شوند اما بنا نیست جو روانی و نا ایمنی در شهر ایجاد شود. این ساختمانها از نظر فنی و قانونی پیگیری میشوند و در صورت لزوم برخورد قانونی انجام میشود.
وی در خصوص ساختمان عدالت ۲ اهواز گفت: پروانه این ساختمان در سال ۸۷ صادر شده و بر اساس گزارش شهردار منطقه این ساختمان از نظر طبقات مشکلی ندارد و طبقه مازاد ندارد. در پروانه این ساختمان دو طبقه پارکینگ، یک طبقه تجاری و هفت طبقه مسکونی وجود دارد. این پروژه توسط مشاوران برنامه و بودجه انجام شده و نظام مهندسی پروندهای از آن ندارد.
رئیس شورای شهر اهواز گفت: بر اساس گزارش ناظر ساختمان از سالهای ۹۱ و ۹۲ عنوان شد که روند اجرای پروژه مشکلاتی دارد و ظاهرا یکی دو بار نظام مهندسی و فرمانداری اهواز دستور توقف ادامه عملیات را دادهاند که باید بررسی شود مسئولان وقت به وظیفه خود عمل کردهاند یا خیر. دستگاه قضایی نیز در این زمینه ورود کرده و دادستان در حال پیگیری موضوع است.
وی بیان کرد: از سال ۹۶ حدود ۷۰ تا ۸۰ خانوار در این مجتمع فاقد پایان کار ساکن شدند که این مساله تخلف است. روز گذشته ستاد مدیریت بحران فرمانداری اهواز برگزار و مقرر شد نظام مهندسی یا مهندسان مشاور، مشکلات سازه ساختمان را بررسی و در مدت یک هفته نتیجه را به دادستان و شهرداری اعلام کنند. بررسیها در این خصوص است که امکان مقاومسازی ساختمان وجود دارد یا خیر؟ و آیا مقاومسازی با حضور خانوادهها امکانپذیر است یا باید تخلیه شود؟
رئیس شورای شهر اهواز گفت: یکی دو روز پیش به دلیل شرایط خطرناک سازه، شهردار منطقه حکم تخلیه را صادر کرده و مالک باید این موضوع را دنبال کند.
وی بیان کرد: نظام مهندسی باید به سرعت بررسیها را انجام دهد تا تکلیف مردم روشن شود. شهرداری هم به وظیفهاش عمل کند. دادستان نیز ترک فعل یا تخلف در این خصوص را به جد دنبال کند./ایسنا لینک اصل خبر در سایت شورای شهر اهواز
نظرات