برنامه محور بودن به جای فرد محور بودن، شفافیت و مدیریت منابع انسانی از برنامه های شورای ششم/ برای مقابله با فساد ساختار باید تغییر کند
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر اهواز، سیاوش محمودی در نشست خبری هیات رئیسه شورای شهر اهواز که شامگاه یکشنبه ۲۹ خردادماه برگزار شد، با اشاره به نقش بیبدیل و اثرگذار رسانهها در حوزههای مختلف اظهار کرد: شورای ششم کار را با چالشهای زیادی آغاز کرد؛ مدیریت مساله نیروی انسانی، آموزش نیروها و برنامه محور بودن به جای فرد محور بودن و ایجاد شفافیت از برنامههای این شورا هستند.
وی افزود: برنامه راهبردی عملیاتی اهواز برای افق ۱۴۰۵ به مراحل خوبی رسیده و قرار است با همافزایی بین دستگاههای مختلف برنامه پنج ساله سوم شهرداری تدوین شود تا با نگاه عملیاتی، با مسالهمحوری به سوی برنامه محوری حرکت کنیم.
رئیس شورای شهر اهواز گفت: دو حوزه اصلی درآمدزایی شهرداریها از محل پرداخت عوارض و بهای خدمات تامین میشود. همچنین شهرداریها از محل پرداخت ارزش افزوده و عوارض آلایندگی درآمدزایی دارند که باید درآمدزایی شهرداری که یکی از مسائل جدی است را مطالبه کنیم.
محمودی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه جمعآوری آبهای سطحی بیان کرد: در چند ماه نخست کار، مساله اصلی در زمینه دفع آبهای سطحی بود که با همافزایی بین شهرداری و آبفا توانستیم از این مساله عبور کنیم.
رئیس شورای شهر اهواز تصریح کرد: دو اولویت دیگر شورای شهر ساماندهی مساله پسماند و فضای سبز بوده است که یکی از راهکارها در این خصوص آموزش شهروندی است که در این زمینه کوتاهی شده در حالی که انتظار میرفت بیشتر در این خصوص کار شود.
وی در خصوص اعتصابات برخی کارگران و وضعیت جمعآوری نشدن زباله در برخی محلات اهواز گفت: برخی رفتارهای غلط دورههای گذشته باب شده است که یکی از این رفتارها این است که کارگر به حق و حقوق خود نرسد مگر اینکه اعتصاب کند؛ برخی پیمانکاران نیز به دلیل زیادهخواهیها و برخی مشکلات درون بدنه شهرداری، موجب اعتصابات کارگری میشوند.
وی افزود: در این دوره برای ارائه خدمات بهتر به مردم، حقوق کارگران زودتر از کارمندان پرداخت میشود.
محمودی با اشاره به قرار گرفتن شهرداری اهواز در لیست سیاه اخذ وام بیان کرد: پیگیریها برای رفع مشکل اخذ وام توسط شهرداری در حال انجام است که به مراحل خوبی رسیده است تا شهرداری بدهی خود را تسویه کند و بانک شهر، حقوقی برای شهرداری باز کند تا حقوقها به موقع پرداخت شود؛ در صورت عقب نیفتادن حقوق، دیگر در خصوص ماندن زباله در شهر مشکل نخواهیم داشت.
رئیس شورای شهر اهواز گفت: علاوه بر این، با بازسازی ماشینآلات موجود در حال تجهیز سازمان خدمات شهری شهرداری هستیم تا اگر موقعی مشکلی رخ دهد، اجازه ماندن زباله بر زمین داده نشود.
وی افزود: بر اساس گفته کارگران، سال گذشته ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تا ۶ میلیون تومان حقوق دریافت میکردند و اکنون ۹ تا ۱۱.۵ میلیون تومان حقوق دریافت میکنند یعنی حقوق کارگران دو برابر شده است در حالی که در دوره گذشته برخی حقوق کارگران داده نشده بود.
محمودی ادامه داد: اکنون که در حال پرداخت حق و حقوق کارگر هستیم، انتظار داریم کارگر هفت ساعت و ۳۳ دقیقه کار کند اما در اهواز به طور متوسط در حوزه پسماند سه تا چهار ساعت کار میشود که با این ساعات کار نمیتوان شهر را پاکیزه کرد. در برخی حوزهها حتی نیروها در محل کار حضور ندارند.
رئیس شورای شهر اهواز درباره وضعیت سگها بلاصاحب سطح شهر نیز گفت: اقدامات خوبی در حوزه جمعآوری سگهای بلاصاحب انجام شد اما وضعیت مطلوب نیست.
وی در خصوص طرح "هر هفته افتتاح یک پروژه" در شهرداری گفت: درست است که برخی پروژههایی که افتتاح میشوند، محله ی هستند اما هدف از افتتاح این پروژهها رفتن بین مردم است. با این وجود، روند پروژهها به سمت این میرود که پروژههای شاخص افتتاح شوند.
محمودی بیان کرد: انجام این کار در مدیران شهرداری نیز تحرکپذیری ایجاد کرد که این موضوع یکی از محاسن این کار است. بنا بر این است که تا پایان شهریورماه امسال پروژههای نیمه تمام محلهای، منطقهای و شاخص از جمله تقاطع شهید کجباف و تقاطع میدان دانشگاه تکمیل شوند و سپس به سمت کلنگزنی پروژههای جدید برویم.
رئیس شورای شهر اهواز با اشاره به وضعیت پارک بانون بلوار گلستان گفت: در حال تلاش هستیم تا پارک بانوان بلوار گلستان به پارک خانواده تبدیل شود.
وی بیان کرد: شورای شهر به دنبال فسادستیزی است و اگر فساد فردی ثابت شود مقابل وی میایستیم. البته فساد تنها مربوط به فرد نیست و باید سیستم اصلاح شود. اکنون یکی از مقابلهها و ایستادگی عدهای به دلیل این بود که شهردار عنوان کرد همه نیروهای شهرداری باید حضور و غیاب خود را ثبت کنند.
محمودی گفت: برای مقابله با فساد جابهجایی افراد کافی نیست بلکه باید ساختار تغییر یابد به گونهای که باید ارتباط افراد با کارکنان شهرداری برای اخذ پروانه و اقدامات دیگر کاهش یابد.
رئیس شورای شهر اهواز با اشاره به تعیین نشدن مرز اهواز و کارون نیز بیان کرد: از زمان جدا شدن کارون از اهواز، شهرداری اهواز همچنان به صورت دست و پا شکسته خدماتی در کوی مشعلی ارائه میدهد.
وی در خصوص وضعیت پل فولاد نیز تصریح کرد: پل فولاد به شهرستان کارون تحویل داده شده است اما مقرر شد هزینه اصلاح پل را شرکت فولاد پرداخت کند و شهرداری اهواز کار را انجام دهد اما پس از سرقت تجهیزات، پل فولاد رها شد و تردد خودروهای سنگین موجب شد آسیبهای جدی به آن وارد شود. وضعیت این پل بغرنج شده است بنابراین کار برای اصلاح پل حداقل چند ماه طول میکشد. ترک فعلها در این خصوص نیز باید پیگیری شوند.
محمودی گفت: رساندن این پل به وضعیت مطلوب حداقل ۱۰ میلیارد تومان نیاز دارد که شرکت فولاد حدود نیمی از این رقم را پرداخت میکند و مابقی آن باید توسط استانداری یا شهرداری اهواز تامین شود./ایسنا لینک اصل خبر در سایت شورای شهر اهواز
نظرات