نشست بررسي چالش ها و برنامه هاي توسعه حوزه توزيع برق لاهيجان و سياهكل

نشست بررسي چالش ها و برنامه هاي توسعه حوزه توزيع برق لاهيجان و سياهكل

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت توزيع برق گيلان، در اين نشست محمد تقي مهديزاده گفت: اهميت انرژي برق در زندگي روزمره همه ما، يك اصل كاملا حياتي و غيرقابل انكار است و همين موضوع وظيفه و رسالت شركت توزيع نيروي برق استان گيلان را سنگين تر مي كند.

وي افزود: متاسفانه شرايط آب و هوايي استان شامل رطوبت بالا و بحران هاي جوي نظير بارش هاي برف سنگين و طوفان هاي فصلي و... موجب فرسودگي شبكه هاي برق در گيلان مي شود.

رئيس هيئت مديره شركت توزيع نيروي برق گيلان ضمن تاكيد بر اينكه گيلان يكي از فرسوده ترين شبكه هاي برق در كشور را دارد افزود: متاسفانه طي دو دهه اخير و با توجه به عدم جذب منابع و اعتبارات لازم، شاهد انباشت فرسودگي شبكه ها بويژه در حوزه شبكه هاي فشار ضعيف در استان هستيم.

وي خاطرنشان كرد: خوشبختانه در شركت توزيع نيروي برق گيلان از لحاظ دارا بودن نيروي انساني ماهر و كارآمد هيچگونه مشكلي وجود ندارد و در حوزه مهندسي و همچنين برقكاران پر تلاش و زحمتكش آمادگي لازم براي اجراي طرح هاي بزرگ و جهادي وجود دارد.

مهديزاده تاكيد كرد: پروژه هاي نوسازي و بهسازي شبكه هاي توزيع برق نيازمند جذب سرمايه و اعتبارات استاني و ملي هستند كه در اين بخش نياز اساسي به همراهي مسئولين استان داريم تا بتوانيم با همراهي اين عزيزان، امنيت و رفاه مردم شريف در حوزه انرژي برق را تامين كنيم.

رييس هيئت مديره و مدير عامل شركت توزيع نيروي برق گيلان تصريح كرد: گيلان بيش از 20 هزار كيلومتر شبكه فشار ضعيف دارد كه عمده آنها فرسوده هستند و طي اين سالها تنها قريب به 7 هزار كيلومتر از آنها با كابل خودنگهدار جايگزين شده است و اميدواريم با نگاه ويژه وزارت نيرو به استان گيلان شاهد پيشرفت در اين حوزه باشيم.

همچنين در اين نشست رسول فرخي نماينده مردم لاهيجان و سياهكل در مجلس شوراي اسلامي ضمن تشكر از زحمات شبانه روزي كاركنان شركت توزيع نيروي برق گيلان گفت: با تخصيص اعتبار قطره چكاني پيشرفت قابل ملاحظه اي را در استان شاهد نخواهيم بود و بديهي است گيلان شايسته نگاه ويژه اي است و ضروري است اعتبارات در كشور به صورت عادلانه توزيع شود.

فرخي افزود: در سنوات گذشته حدود 100 كيلومتر كابل خودنگهدار در شهرستان لاهيجان احداث شده است كه اين رقم پاسخگوي شبكه هاي فرسوده لاهيجان نيست و اميدواريم در آينده از محل اعتبارات ملي و استاني براي بازسازي شبكه هاي فشار ضعيف شهرستان هاي لاهيجان و سياهكل اقدامات شاياني صورت پذيرد.

فرخي با قدرداني از محمد تقي مهديزاده مدير عامل شركت توزيع نيروي برق گيلان و سايرمديران شهرستاني گفت: علي رغم همه اينها تمام تلاش ما اين است كه مردم خدمات دولت را مشاهده كنند كه از جمله خدمات موثر دولت، مي توان به پايداري شبكه هاي توزيع برق و عدم خاموشي مشتركين خانگي در پيك سال جاري اشاره كرد.

نماينده لاهيجان و سياهكل ادامه داد: متاسفانه علي رغم پيگيري هاي صورت گرفته نتوانستيم اعتبار لازم براي احداث شبكه با كابل خودنگهدار براي شهرستان لاهيجان به ميزان 350 كيلومتر و براي سياهكل به ميزان 250 كيلومتر را دريافت كنيم و انتظار ما از وزارت محترم نيرو اين است كه حداقل يك سوم مشكلات برق اين دو شهرستان را حل كنند.

فرخي ضمن ارائه برخي از مشكلات مردم بويژه در مناطق محروم شهرستان هاي لاهيجان و سياهكل افزود: در سال 98 مصوب شده بود كه 50 درصد گيلان مجهز به كابل خود نگهدار شود ولي متاسفانه و با عدم تخصيص اعتبار در اين سه سال تنها 10 درصد از اين پروژه مهم در استان اجرايي شده است.

همچنين معين پور مشاور و نماينده معاونت حقوقي، مجلس و پشتيباني وزارت نيرو نيز ضمن استماع نظرات و مذاكرات جلسه، در خصوص همراهي وزارت نيرو و بازسازي شبكه هاي فرسوده استان قول مساعدت و همياري داد.

لینک اصل خبر در سایت سایت خبری شرکت توانیر

    منبع خبر

    سایت خبری شرکت توانیر

    سایت خبری روابط عمومی شرکت توانیر

      نظرات