نهمین قرار خدمت شهرداری تبریز ۳۰ تیر برگزار می‌شود

نهمین قرار خدمت شهرداری تبریز ۳۰ تیر برگزار می‌شود

به گزارش شهریار، مهدی یوسفی ظهر امروز در جلسه توجیهی برگزاری قرار خدمت که با حضور شهردار و مدیران منطقه ۲ برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری قرار خدمت، احصا و  طرح مشکلات منطقه و  ارائه راهکار توسط معاونان ستادی و یا مسئولان ارشد استانی است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین اهداف انجام گرفته در قرار خدمت، حضور شهردار تبریز و معاونان ستادی او در سطح منطقه و ارتباط مستقیم مدیران، شهروندان، نخبگان، ائمه جماعات و خانواده‌های معظم شهداء سطح مناطق با شهردار است.

معاون هماهنگی امور مناطق و سازمان‌های شهردار تبریز خاطرنشان کرد: مشکلات احصا شده توسط معاونان شهردار در صورت حل صورت جلسه خواهد شد و در غیر این صورت پس از جمع بندی، با حضور شهردار تبریز بررسی و دستورات مقتضی صادر خواهد شد.

وی گفت: مطابق هفته‌های گذشته روزهای یکشنبه تا چهارشنبه معاونان خدمات شهری و اجرایی، فنی و عمرانی، حمل و نقل و ترافیک، مالی و اداری، برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی و معاون شهرسازی در منطقه حضور یافته و مسائل و مشکلات موجود را بررسی خواهند کرد.

یوسفی تصریح کرد: روز پنج‌شنبه هفته آینده قرار خدمت با حضور شهردار تبریز، استاندار، فرماندار، معاون فرماندار، شهردار و مدیران منطقه ۲ و مدیران دستگاه‌های خدمات رسان برگزار می‌شود و پس از بررسی مشکلات منطقه از پروژه‌های شاخص نیز بازدید به عمل خواهد آمد.

وی یادآور شد: جلسه با مدیران دستگاه‌های دولتی، دیدار مردمی،دیدار با ائمه جماعات، دیدار با فرماندهان حوزه‌های بسیج، نخبگان فرهنگی، قرآنی و ورزشی و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، برنامه‌های قرار خدمت شهردار تبریز در مناطق است.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات