لزوم ایجاد تسهیلات برای هیاتهای مذهبی/ عرصه برای میدانداری مردم در محرم فراهم شود
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مشارکت مردم در برپایی هرچه باشکوهتر جشنهای دهه ولایت گفت: مراسمهای ماه محرم نیز از همین جنس است و باید به سمت فراهم کردن تسهیلات برای هیاتهای مذهبی برویم.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، مجید نادرالاصلی با تبریک عید غدیر اظهار کرد: در عید غدیر امسال در هر کوی و برزن مردم میداندار مراسمها و جشنها بودند و آنچه رخ داد اتفاقی مردمی بود.
وی با تاکید بر اینکه نقش مدیریت شهری را نادیده نمیگیریم، افزود: اگر مدیریت شهری برای به مشارکت طلبیدن مردم در برگزاری این رویدادها، فقط اعلام آمادگی کند و برخی موانع را بردارد و ایجاد کننده بسترها باشد مراسمهایی باشکوه هرچهتمامتر در شهر شاهد خواهیم بود.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برگزاری جشنهای دهه ولایت در محلات مختلف گفت: در محله دهنو، روز یکشنبه مراسمی برگزار شد که از تمام خانهها شهروندان در آن شرکت کرده بودند. از محلات دیگری مانند دارک، ارزان و حصه هم بازدید کردم که باید تاکید کنم حضور مردم در این رویدادها بسیار موثر و خوب بود.
نظرات