به گزارش شهریار، اکبر پورخردمند در بازدید از عملیاتهای عمرانی مجموعه تاریخی-فرهنگی پارک باغشمال، گفت: یک خیابان ۲۴ متری در ضلع شمالی و یک خیابان ۱۴ متری در ضلع شرقی پارک باغشمال در حال احداث است.
شهردار منطقه ۳ خیابان احداثی در ضلع شمالی پارک باغشمال را یک راه دسترسی به پارک از خیابان حافظ عنوان کرد و گفت: این خیابان ۲۴ متری، خیابان حافظ را به خیابان ارتش وصل کرده و به سهم خود از ترافیک خیابان آزادی میکاهد.
پورخردمند، مساحت مجموعه تاریخی-فرهنگی پارک باغشمال را ۱۰ هکتار اعلام کرد و افزود: فاز یک این پارک با مساحت ۵ هکتاری با عملیاتهای عمرانی محوطهسازی، ایجاد فضای سبز و درختکاری اجرا شد و هشت سالن موجود در فاز یک با کاربریهای فرهنگی و هنری نیز بازسازی شد.
وی ادامه داد: چهار سالن به شکل کامل نوسازی و مقاوم سازی شده و آماده تجهیز است و دو سالن دیگر نیز در مراحل پایانی بازسازی میباشد و همچنین اجرای سیستم روشنایی این فاز در مراحل پایانی است که تا آخر مرداد ماه به اتمام میرسد.
شهردار منطقه ۳ از احداث عمارت کلاه فرنگی، به عنوان یکی دیگر از عملیاتهای عمرانی فاز دو مجموعه تاریخی-فرهنگی پارک باغشمال نام برد و افزود: عملیات اجرایی جبهه جنوبی و شمالی عمارت کلاه فرنگی نیز در مرحله اجرای اسکلت عمارت است که مطابق پیشبینیها و برنامهریزیهای انجام گرفته تا ۱۸ ماه اجرا خواهد شد.
نظرات