به گزارش شهریار، موسی زارعی با بیان این مطلب اظهار کرد: در تداوم اجرای نهضت آسفالتریزی و بهسازی معابر و در راستای اهداف منطقه مبنی بر ایجاد شرایط مناسب جهت سهولت تردد و امنیت عبوری وسایل نقلیه شهری به منظور جلب رضایت شهروندان اقدامات زیربنایی و وسیعی در دستور کار این منطقه قرار گرفته است.
وی افزود: بر همین اساس، عملیات آسفالتتراشی خیابان سرباز شهید حد فاصل بازارچه سیلاب تا سه راه شمس تبریزی به دلیل نیاز به این امر و درخواست شهروندان توسط معاونت فنی و عمرانی منطقه به صورت شبانه آغاز و با سرعت در حال اجرا است.
زارعی مساحت این پروژه را بالغ بر ۱۲ هزار مترمربع عنوان کرد و افزود: هماکنون اکیپهای معاونت فنی و عمرانی منطقه ۱۰ در حال آسفالتتراشی این مسیر به طول ۹۰۰ و عرض ۱۳ متر هستند که پس از این مرحله، شاهد عملیات زیرسازی و سپس توزیع آسفالت اساسی خواهیم بود.
شهردار منطقه ۱۰ یادآور شد: با توجه به اینکه مسیر مذکور یکی از پرترددترین مناطق سطح حوزه است، عملیات آسفالتتراشی در نصف شب و بامداد هر روز انجام مییابد تا باعث ترافیک و مانع تردد نشود.
نظرات