در مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز با هیچ فردی مماشات نخواهیم کرد

در مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز با هیچ فردی مماشات نخواهیم کرد

به گزارش شهریار، شهرداری منطقه ۱ در راستای جلوگیری از تخلفات ساختمانی و به جهت پیشگیری از تضییع حقوق شهروندان با همه توان در مقابله با هرگونه ساخت و ساز، اقدامات قانونی را اعمال و سریعاً وارد عمل می‌شود.
حمید شاهوردی شهردار منطقه ۱ در جریان تخریب طبقات غیرمجاز یک واحد مسکونی واقع در خیابان استاد شهریار محله چلبی، گفت: طبق آیین نامه اجرایی ماده ۳۳ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان که توجه ویژه‌ای در جلوگیری از بروز تخلفات ساختمانی دارد و بر اساس رای صادره از سوی کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها، پس از پیگیری‌های لازم توسط واحد اجرای احکام و در حضور ضابطان قضایی و توسط نیروهای خدوم خدمات شهرداری منطقه ۱، طبقات غیرمجاز ساختمانی واقع در خیابان استاد شهریار کوی چلبی تخریب شد.
وی افزود: شهرداری منطقه ۱ با جدیت کامل توسط کارشناسان این اداره، ساخت و سازهای سطح منطقه را رصد کرده و به هرگونه ساخت و سازی که غیرقانونی و مشمول این قانون باشد، سریعاً ورود پیدا کرده و در جهت تخریب واحدهای غیرمجاز برخواهد آمد و به هیچ کس اجازه سوء استفاده نخواهد داد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات