به گزارش شهریار، جواد صدیقی در نشست مشترک با مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی تبریز اظهار کرد: بازرسی های سطح شهر باید تداوم داشته و به صورت مستمر انجام گیرد تا مردم دغدغهای در خصوص تامین گوشت سالم نداشته و در صورت نیاز این معاونت حمایتها و امکانات لازم را از بازرسان انجام داده تا سازمان کشتارگاه بتوانند این طرح کارآمد را نیز به نحو احسن اجرا کند.
وی افزایش فروشگاههای عرضه گوشت در سطح شهر را طرحی جامع و مثمرثمر خواند و تصریح کرد: از تمام ظرفیتهای مناطق و بهخصوص سازمان میادین و فرآوردههای کشاورزی برای ایجاد این فروشگاهها در بازارچههای سطح شهر استفاده خواهد شد تا مردم بتوانند بهصورت مستقیم گوشت سالم و با قیمت مناسب تهیه کنند.
کریم قدرتی، مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز نیز در این نشست با ارائه عملکرد این سازمان خاطرنشان کرد: در راستای دستور شهردار تبریز مبنی بر افزایش شبکه توزیع و درجهبندی کیفیت گوشت، این سازمان طرح قصابان امین و درجهبندی کیفیت گوشت را برنامهریزی و به مرحله اجرا رساند.
وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت امنیت غذایی، بازرسیهای روزانه از قصابیهای سطح شهر انجام میگیرد تا گوشتهای ارانه شده به همشهریان از لحاظ سلامت، کیفیت و قیمت مورد بررسی قرار گرفته تا حق مصرفکننده تضییع نشود.
در ادامه طرفین بر ضرورت مکانیابی و ایجاد میدان دام در نزدیکترین نقطه به کشتارگاه و البته دسترسی آسان به شهروندان تاکید کرده و مقرر شد در اولین فرصت نسبت به ایجاد میدان دام فروش اقدام شود.
نظرات