در برق باختر انجام مي شود؛ اجراي 58 هزار ميليارد ريال ...

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت برق منطقه اي باختر«مجتبي داودآبادي»اظهارداشت: پارسال خاموشي هاي زيادي در كشور رخ داد كه نارضايتي هايي را براي مردم و بخش هاي مختلف در پيش آورد و يكي از علل مهم اين خاموشي ها كاهش تزولات جوي و ناترازي در توليد و مصرف بود.
وي يادآور شد: در كشور حدود 12 هزار مگاوات نيروگاه برق آبي وجود دارد كه با كاهش نزولات جوي اين ظرفيت سال گذشته از بين رفته بود.
مديرعامل شركت برق منطقه اي باختر ادامه داد: امسال وزارت نيرو برنامه منسجمي پيش بيني كرده و يك برنامه كلي در دولت سيزدهم تدوين شده كه 35 هزار مگاوات نيروگاه جديد در برنامه 4 ساله دولت ايجاد شود.
داودآبادي اظهار داشت: در اين راستا مقرر شده كه 10 هزار مگاوات توسط نيروگاه هاي تجديد پذير از جمله خورشيدي و بادي، 10 هزار مگاوات توسط صنايع انرژي بر و سنگين و 15 هزار مگاوات هم به روش هاي مختلف ديگر توسط دولت و سرمايه گذاران ايجاد شود كه اين مهم در بخش هايي از كشور آغاز شده است.

وي گفت: بسته تدوين شده دولت بسيار خوب است و با توليد 35هزار مگاوات، ناترازي توليد براي سال ها از بين مي رود و نكته مثبت قابل توجه ديگر اين طرح به كارگيري صنايع و توجه ويژه به انرژي هاي تجديدپذير است.

مديرعامل شركت برق منطقه اي باختر افزود: در راستاي توليد 35هزار مگاواتي، يك مناقصه چهار هزار مگاواتي در سطح كشور براي انرژي هاي خورشيدي با كمك دولت برگزار شده كه در فاز نخست آن يك هزار و 200 مگاوات برنده داشته و از اين ميزان، برنده 48 مگاوات مربوط به يك سرمايه گذار از شهرستان خمين در استان مركزي است.

داودآبادي عنوان كرد: انتظار است سرمايه گذاراني كه توان سرمايه گذاري در اين حوزه را دارند از اين فرصت مناسب كه با شرايط خوب و تسهيلات ويژه است، استفاده كنند و براي مرحله دوم مناقصه به سايت سازمان انرژي هاي نو ايران مراجعه كنند.

وي گفت: در راستاي توليد 35 مگاواتي برنامه توليد برق دولت بايد همزمان توسعه و گستردگي شبكه هم پيش رود كه برق باختر در اين راستا57 طرح با 58 هزار و 200 ميليارد ريال در دست اجرا دارد.
مديرعامل شركت برق منطقه اي باختر ادامه داد: در اين راستا در مجموع در استان مركزي 17 پروژه تعريف شده كه بايد تا سه سال آتي اجرا شود و با اجراي آن ها يك هزار و 425 مگاولت آمپر به ظرفيت پست هاي استان و حدود 108 كيلومتر مدار به ظرفيت خطوط اضافه مي گردد.
داودآبادي تصريح كرد: در استان مركزي در حوزه زيرساخت هاي شهرك هاي صنعتي، پست هاي فشار قوي و يا افزايش ظرفيت موجود در اين مناطق در شهرك هاي صنعتي خيرآباد، مامونيه، طراز ناهيد ساوه، نخجيروان محلات، صنعتي زاويه، صنعتي خمين، صنعتي مامونيه، ايبك اباد و دليجان در دست اقدام است و يك ظرفيت عظيم در بخش صنعت استان در حال ايجاد است.
داودآبادي بيان كرد: عمليات اجرايي بيشتر طرح ها آغاز شده و داراي پيشرفت فيزيكي است و اميد است در موقع مقرر به اتمام برسد.
حوزه عملكرد برق منطقه اي باختر در استان هاي مركزي، همدان و لرستان است و از لحاظ جغرافيايي، 77هزار كيلومتر مربع حوزه ماموريتي اين شركت است.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات