به گزارش شهریار، در ابتدای این جلسه استاد داود ابراهیمی با قرائت یکی از غزلیات خویش در مدح استاد شهریار دقایقی را به شرح و بسط جایگاه منظومه کم نظیر "حیدربابایه سلام" در ادبیات ترکی پرداخت.
در ادامه استاد بهروز ایمانی، شاعر و از نویسندگان چندین جلد کتاب در باب شعر و ادبیات ترکی، دیدگاههای خود را در مورد جایگاه ادبی استاد شهریار به استماع حاضران رسانید.
در ادامه این ویژه برنامه، حسین مدرس زاده مسئول امور فرهنگی و اجتماعی منطقه ۸، طی سخنانی ابراز کرد: استاد شهریار ادیب اریبی است که انتخاب نام مبارکش جهت روز ملی شعر و ادب فارسی پرده از بسیاری حجابها کنار میزند. در زمانه ما اگر کسی بخواهد مصداق کاملی از واژه "شاعر" را در تعیین بیرونی آن به منصه ظهور برساند، گمان نمیکنم که کسی بتواند غیر از شهریار عزیز گوی سبقت را از دیگران برباید.
وی در ادامه با توجه به ادوار مختلف زندگی استاد شهریار ابراز کرد: زندگانی آن استاد فقید شامل سه دوره مجزا است که مشتمل است بر دوران حیرت و سرگشتگی، دوران پرداخت به مباحث ملی و میهنی و سرآخر دوران تقرب افرونتر به مباحثی چون عرفان و خداشناسی. به هر حال شهریار سلطان بلامنازع شعر معاصر بوده، هست و ان شاالله خواهد ماند.
در این ویژه برنامه، دهها تن از شاعران حاضر در جمع به خواندن اشعار خویش در حق استاد شهریار پرداختند.
نظرات