شهر صورتی با فناوری­‌های جدید

شهر صورتی با فناوری­‌های جدید

شهریار تبریز/آذر کریم‌زاده: تولوز خود را به عنوان یک شهر آزمایشگاهی توصیف می­‌کند که به ویژه بر توسعه تحرک جدید متمرکز است. به لطف سیاست‌های متعهد شهری و حداکثر سرمایه گذاری، به ویژه در زمینه داده ها و فناوری­‌های جدید، این شهر در راه تبدیل شدن به سومین کلان­شهر فرانسه است.

پویایی سیال و پایدار: محل ساخت و ساز اصلی پروژه شهر هوشمند تولو ز

یک تحرک روان، ساده و پایدار که در شرف موفقیت است: در سال­های اخیر، شهر تولوز اهمیت باز گذاشتن میدان را برای استفاده های جدید و سفرهای سبزتر ارزیابی کرده است. به ویژه به جهت جمعیت رو به رشدی که کلانشهر در حال تجربه آن است بطوری که تولوز از نظر رشد جمعیت در سال ۲۰۲۰ با بیش از ۱۵۰۰۰ ساکن جدید در سال به عنوان اولین شهر فرانسه انتخاب شد. این زمینه شامل انطباق زیرساخت­های حمل و نقل و غنی سازی پیشنهاد آن برای برآورده کردن ۵۰۰۰۰۰ سفر در روز مورد انتظار در شبکه تا سال ۲۰۲۵ است.

برای این کار، تولوز ابزار تغییر را در اختیار خود قرار داده است: ۵۰۰ میلیون سرمایه گذاری عمومی بین سال­های ۲۰۱۵ و ۲۰۲۰، و یک استراتژی تحرک حدود ۴.۲ میلیارد یورو تا سال ۲۰۲۵ از جمله :

× آزمایش وسایل نقلیه خودران

× استقرار پروژه قطار آینده، هایپرلوپ با قابلیت رسیدن به سرعت ۱۲۰۰ کیلومتر در ساعت .

× اجرای تله کابین شهری Téléo

این پروژه ها بخشی از برنامه تحرک گسترده شهری بر اساس داده ها و توسعه حمل و نقل هوشمند آینده  است. موسسه هوش مصنوعی که در سال ۲۰۱۸ در این قلمرو افتتاح شد، زمان خود را نیز به هوش مصنوعی، داده ها و آزمایش اختصاص می­دهد.

تحرک شهری، یکی از محورهای دیگر در خدمت هوای پاک­تر

اختراع مجدد تحرک همچنین به معنای مدیریت بهتر انرژی اختصاص داده شده به حمل و نقل، اشباع کردن هوای محیط و بهبود کیفیت زندگی و سلامت شهروندان تولوز است. در تولوز، پلتفرم www.projetcommute.fr قصد دارد تا طرحی در رابطه با کاهش تراکم فزاینده برای مناطق هوایی و فرودگاهی، از جمله آلوده‌­ترین مناطق شهر، منعکس کند.

ارتباطات پیرامون حمل و نقل نرم مانند دوچرخه سواری و پیاده­‌روی نیز موضوع کمپین‌­­های مکرر در موضوعات مشترک است، همانطور که صلاحیت مجدد تدریجی فضای شهری برای توسعه مناطق عابر پیاده، یا حتی مناطق مواجه با ترافیک محدود به ۲۰ کیلومتر در ساعت است.

حفظ کیفیت هوا: سبزینگی شهری و انرژی

در تولوز، شهر هوشمند قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ سهم انرژی‌­های تجدیدپذیر را دو برابر کند و پروژه‌­های سبز گسترده­ای را انجام دهد. هدف انطباق با مسائل اقلیمی کنونی (گرمایش زمین، کاهش منابع فسیلی و غیره) و همچنین پیش بینی مسائل آینده است. در زیر چند نمونه قابل توجه از پروژه‌­های تولوز از نظر حفظ محیط زیست و مدیریت انرژی آورده شده است:

پروژه سایبان شهری: نصب مبلمان خیابانی برای حفظ تنوع زیستی و مبارزه با جزایر گرمایی در شهر در نظر گرفته شده است.

طرح اقلیم محلی تولوز: پروژه ای با هدف کاشت حدود ۱۰۰۰۰ درخت در شهر در طی چند ماه است.

به طور کلی، تلاش­ها در سطح شبکه­‌های گرمایشی شهر نیز احساس می­شود. این شبکه که در سال ۲۰۱۹ افتتاح شد و وسعت آن ۳۶ کیلومتر است، از گرمای حاصل از پسماند زباله استفاده می کند تا معادل ۱۲۰ گیگاوات ساعت انرژی گرمایشی شهر را تامین کند که معادل نیاز حدود ۱۵۰۰۰ خانه است. این یکی از بزرگ­ترین شبکه های گرمایش و سرمایش است که امروزه در فرانسه مستقر شده است.

دیجیتال سنگ بنای هر شهر هوشمند است. چرا؟ زیرا هوش شهری شامل درک نیازها و کاربردهای شهروندان، مشاغل و همه ذینفعان در قلمرو است. بدون داده، تصور آن دشوار است. در تولوز، برتراند سرپ به عنوان نایب رئیس، مسئول دیجیتال است. هدف آن این است که قلمرو را قادر سازد تا کارایی خود را در همه سطوح به لطف داده ها و بهینه سازی انرژی در قلمرو بهبود بخشد: روشنایی، زباله، آب، مصرف عمومی/خصوصی و... در حال حاضر، استقرار G۴ در حمل و نقل، پیاده سازی سنسورهای هوشمند یا پایانه‌های وای‌فای به کنترل مسائل شهری کمک می‌کنند. فناوری دیجیتال حتی از طریق Smart Educ@tion راه خود را به مدارس باز کرده است.

بدین ترتیب، شهر تولوز بر این نکته اصرار می‌­ورزد که تمام پروژه های ذکر شده به صورت مشترک دولتی و خصوصی باشند. فراخوان‌های زیادی برای پروژه‌های شهری نوآورانه، انجمن‌ها و مشاوره‌های شهروندان وجود دارد. تصاحب فضا یا تغییر شکل آنها وظیفه همگانی است.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات