به گزارش شهریار ، سامان احمدزاده صبح امروز در نود و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز با ارائه گزارش هفت ماهه حوزه عمرانی شهرداری تبریز اظهار کرد: بودجه آسفالت اساسی و خرید مصالح ۲۰۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون بوده و تناژ آسفالت نیز تا امروز ۱۴۷ هزار و ۹۴۸ تن است.
وی افزود: در سال ۹۹ میزان ۱۶۹ هزار تن آسفالتریزی شده است که برای این مقدار ۷۶ میلیارد هزینه شده است و این در حالی است که در هفت ماه نخست سال جاری، برای ۱۴۷ هزار تن آسفالت، ۱۵۶ میلیارد تومان هزینه شده است.
احمدزاده گفت: بودجه عمرانی شامل دو بخش متفاوت اعم از بودجه عمرانی و بودجه صرفا عمرانی است. بودجه عمرانی تمام پروژهها و موارد تکلیف شده از سوی شورا به شهرداری را شامل میشود و بودجه صرفا عمرانی، برای عملیات عمرانی مورد استفاده قرار میگیرد.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز تعداد مجوزهای انجام مناقصات را ۳۵۴ مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۱۷۰ مورد مناقصه عمومی است و ۱۷۰ مورد استعلام مناقصه و دو مناقصه ترک تشریفات شده است. ۸۰ درصد بودجه با مناقصه عمومی انجام یافته و طی هفت ماه نخست امسال شاهد ۳۸ درصد افزایش برگزاری مناقصه بودهایم.
احمدزاده با اشاره به درصد عملکرد ریالی پروژههای عمرانی شهر تبریز به نسبت دوره، تصریح کرد: تقاطعهای غیرهمسطح ۲۰۵ درصد، مسیرگشایی ۱۵۱ درصد، آسفالت ۱۲۷ درصد، مناسبسازی و کفسازی معابر ۶۵ درصد، مدیریت بهینه آب خام ۵۱ درصد، احداث و تجهیز پارک ۴۲ درصد و مقاوم سازی و بهسازی ۳۲ درصد نسبت به دوره تحقق بودجه انجام یافته است.
وی با اشاره به عملکرد مسیرگشاییهای سطح شهر، اظهار کرد: عملکرد مصوب مسیرگشاییهای سطح شهر ۷۵۵ میلیارد است که بر اساس سامانه سجا ۶۵۵ میلیارد آن محقق شده است.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از توسعه پارک بزرگ، توسعه مرکز پسماند، تقاطع فروزنده، رسالت، فهمیده، ولایت، کانال انقلاب اسلامشهر، تکمیل ساختمان آتشنشانی، بازارچه میلاد، مقبرهالشعرا، پیاده راه پرواز، مسیرگشایی علی بقال، کانال ایلی سو، ایستگاه آتشنشانی رشدیه، مسیر ربع رشیدی به عون بن علی و ... به عنوان پروژههای شاخص در سال ۱۴۰۱ نام برد.
احمدزاده خاطرنشان کرد: پل شهید فلاحی با احتساب صورت وضعیت پیمانکار گذشته، با ۶۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید که قرارداد اولیه آن ۳۸ میلیارد بود. اگر این پروژه با همان پیمانکار قبلی ادامه می یافت، باید بیش از ۸۰ میلیارد برای آن هزینه می شد.
وی یادآور شد: ۸۰ درصد این پروژه با ۴۵ میلیارد تومان به اتمام رسید و برای ۲۰ درصد شرکت جهاد نصر، ۱۵ میلیارد تومان پرداخت شد.
نظرات