به گزارش شهریار ، حجت الاسلام و المسلمین رسول برگی در چهلوسومین سالگرد شهادت اولین شهید محراب، آیتالله علامه حاج سید محمدعلی قاضی طباطبایی اظهار کرد: امروز حال و هوای تبریز به دلیل استقبال مردم از مراسم سالگرد اولین شهید محراب بسیار دل انگیز است.
وی ادامه داد: استقبال پر شور مردم ولایتمدار و قدردان تبریز بعد از چهل و سه سال نشان می دهد که همگی بعد از گذشت چندین سال همواره پای انقلاب بوده و در کنار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز عنوان کرد: آیتالله علامه حاج سید محمدعلی قاضی طباطبایی مجاهد، عالم ربانی، مبارز خستگی ناپذیر، شخصیتی گرانقدر بود که در سنگرهای علمی و مجاهدتی زحمات بسیار انبوهی برای اعتلای اسلام کشیدند.
حجت الاسلام و المسلمین برگی با بیان اینکه باور مردم بعد از چهل و سه سال به انقلاب و شخصیت های انقلابی کم نشده است، ادامه داد: بهرغم اینکه امروز تبلیغات و هجمه های بسیار انبوهی بر علیه انقلاب و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، اما حضور پرشور مردم در صحنه ها نشان می دهد که همگی با تمام قوا در کنار انقلاب ایستاده اند.
وی افزود: اولین شهید محراب، آیتالله علامه حاج سید محمدعلی قاضی طباطبایی خمینی آذربایجان بود که جان و زندگی خود را فقط برای اعتلای اسلام وقف کرد و اگر به زندگینامه این عالم ربانی و مجاهدت هایش بنگرید می بینید که ایشان هر جایی بوده نورانیت هم در آن محفل بوده است.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: آیتالله علامه حاج سید محمدعلی قاضی طباطبایی خودش را برای حضرت امام خمینی(ره) سنگر کرده و حاضر بود تا هر مصیبت و ظلمی از سوی دشمن را تحمل کند ولی ستون های اسلام به تزلزل در نیاید.
وی تاکید کرد: ما باید قدر داشته هایی چون آیتالله علامه حاج سید محمدعلی قاضی طباطبایی را بدانیم چون ایشان با مجاهدت های خود اسلام را نجات دادند.
حجت الاسلام و المسلمین برگی خاطرنشان کرد: من در جلسه علنی شورا گفتم که هر جوانی که اعتراضش قانونی و به حق است برایش سنگ صبور خواهیم بود اما حساب اغتشاشگران از معترضان جداست، اگر این جوانان اغتشاشگر باشند و بخواهند شنی در مقابل انقلاب اسلامی بیندازند برایشان منجنیق خواهیم بود و تا آخرین قطره خون مقابل اغتشاشگران خواهیم ایستاد.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز اذعان کرد: در روزهای اخیر برخی از منافقان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توطئه هایی کرده بودند که خوشبختانه نظام صبر کرد تا دسیسه هایشان معلوم شود.
حجت الاسلام برگی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: مردم نشان دادند که همواره در کنار انقلاب هستند، مسئولان هم باید در کنار مردم باشند و از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حفاظت کنند.
نظرات