کارگاه آموزشی محلول‌پاشی جهت آمادگی برای بارش زمستانی برگزار شد

کارگاه آموزشی محلول‌پاشی جهت آمادگی برای بارش زمستانی برگزار شد

به گزارش شهریار ، این کارگاه با محوریت رعایت نکات آموزشی خاص برای محلول پاشی در محل ساختمان مرکزی شهرداری تبریز برگزار شد.

ذاکر حمیدی از اساتید دانشگاهی و مبتکر این طرح در این کارگاه آموزشی اظهار کرد: محلول‌پاشی با شیوه‌ جدید از دو مرحله پیشگیری از یخ‌زدگی و یخ‌زدایی تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه برای شروع محلول‌پاشی نیاز حتمی به بارش برف نیست، گفت: مسئولان خدمات شهری مناطق باید توجه کنند، تاثیرگذاری محلول‌پاشی رابطه مستقیمی با سنجیدن شرایط و اجرای دقیق  محلول پاشی دارد.

حمیدی افزود: برای شروع محلول‌پاشی باید دما و رطوبت آسفالت با دستگاه دماسنج نوری در معابر شهری اندازه گیری شود. استاندارد شروع محلول‌پاشی اینگونه است که رطوبت بالای ۱۰ درصد و دمای آسفالت صفر درجه باشد.

وی با اشاره به اینکه این طرح برای اولین بار در تبریز اجرا می‌شود، اظهار کرد: مهم ترین موضوع اثرگذاری محلول‌پاشی، شناسایی نقطه شبنم (رطوبت بالای ۲۰ درصد و دمای صفر درجه سانتی گراد) و آغاز به‌موقع فرایند محلول پاشی است.

این عضو عیئت علمی دانشگاه تبریز افزود: مسئولان مربوطه مناطق بایستی در نقشه شهری خود نقاط حساسی مانند پل‌ها و خیابان های همجوار بیمارستان‌ها، مدارس و مساجد را علامت گذاری کنند تا در آستانه بارش به‌موقع  اقدام به محلول پاشی کنند.

حمیدی تصریح کرد: روزهای آخر هفته که تردد ماشین در شهر کاهش می‌یابد، بایستی توجه جدی به محلول‌پاشی برای جلوگیری یخ‌زدگی آسفالت و خیابان‌ها شود.

وی عنوان کرد: وقتی دمای آسفالت از منفی ۱۸ گذشت باید به فکر برف‌روبی و اقدامات دیگر بود.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات