هیچ برنامه مدونی برای برگشت جریان پایدار زاینده رود وجود ندارد
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: به ما ثابت شده هیچ برنامه مدون، زمان بندی شده و به اجماع رسیدهای برای برگشت جریان پایدار آب به زایندهرود وجود ندارد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، محمد نورصالحی در نطق پیش از دستور شصت و هشتمین جلس علنی شورا با اشاره به سالروز شهادت شهید مفتح اظهار کرد: دشمن در روزهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال گرفتن نیروهای موثر از انقلاب بود، در همین راستا شهید مفتح که حلقه بین حوزه و دانشگاه بود را به شهادت رساندند. ان شاء الله به برکت خون این شهید حوزه و دانشگاه وظایف خود را به خوبی انجام دهند.
وی با گرامیداشت روز حمل و نقل و رانندگان گفت: حمل و نقل یکی از حوزههای موثر در اقتصاد است. جمعیت عظیمی در حوزه حمل و نقل عمومی، بار، مسافر، درون و برون شهری، هوایی، زمینی و هوایی فعالیت میکنند و امیدواریم روز به روز این صنعت در کشور ما روانتر و قانونمندتر و اثرگذارتر از قبل باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه به مناسبت روز حمل و نقل و رانندگان توفیق حضور در جمع رانندگان اتوبوسرانی را داشتیم، گفت: گردانندگان ناوگان اتوبوسرانی اصفهان حدود ۲ هزار نفر هستند. نشاط و شادابی و علاقه مندی برای خدمت به مردم در این قشر موج میزند و به لطف خداوند تعامل خوب میان راهبران و مدیران آنها سبب ارائه خدمات خوب به این قشر شده است.
وی با اشاره به بازدید از مترو گفت: خدمت رسانی مترو با شرایط قابل قبولی انجام میشود. امیدواریم خطوط متروی اصفهان با قوت و قدرت توسعه پیدا کند. براساس جمع بندی در کمیسیون حمل و نقل، راه اندازی خط ۲ از نظر عملیاتی و پیش بینی ناوگان، برق و تاسیسات، از سمت دارک به میدان قدس در زمانی زودتر از سایر بخشهای این خط، امکان پذیر است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: نامهای به شهردار اصفهان نوشته شده که این موضوع در دستور کار قرار شهری قرار گرفته و راه اندازی خط ۲ مترو از سمت دارک و زینبیه صورت گیرد، زیرا کار در آن بخش آماده تر است و جمعیت بییشتری نیز در آن منطقه حضور دارند. همچنین پیش بینی میشود خط دو، تا پیش از پایان ۱۴۰۲ به ایستگاه ابن سینا برسد.
وی با اشاره به شایعاتی درخصوص ساماندهی نیروی انسانی در شرکت مترو بیان کرد: شرکت مترو تحت قانون تجارت اما اکثریت سهام آن متعلق به شهرداری اصفهان است و عملا شرکت مترو، وابسته و زیرمجموعه شهرداری محسوب میشود. در این شرکت نیروهای خوبی تربیت شدهاند، آموزش دیدهاند و تمام سابقه خدمت آنها در خصوص مترو است و سرمایه محسوب میشوند. در این راستا توجه و تمرکز بیش از پیش مدیریت شهری بر اینکه اتفاقات خلاف سیاست های شهرداری رخ ندهد لازم است.
نورصالحی با اشاره به پدیده آلودگی هوا اظهار کرد: صنایع آلاینده زیر شعاع ۵۰ کیلومتری از گذشته در اطراف اصفهان استقرار پیدا کردهاند. به همین علت میزان آلودگی بسیار بالا میرود و توجهی نیز وجود ندارد. نمیدانیم چه کسی باید مسائل قانونی را پیگیری کند؟ نیروگاه با چه اجازهای از مازوت به عنوان سوخت اصلی استفاده میکند، این موضوع آلودگی را تشدید کرده و هزینه آن را مردم اصفهان پرداخت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: مباحث فرهنگی نیز در این زمینه مهم است. مردم بدانند که چه میزان برق و گاز میتوانند مصرف کنند تا آسیب آن را مردم دیگر شهرها نبینند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از کمیسیون سلامت و خدمات شهری درخواست میکنم که موضوع را بررسی کرده و هرگونه مکاتبهای با دستگاههای ملی لازم است انجام شود.
وی با اشاره به موضوع آب گفت: عدم هماهنگی، همفکری و وحدت در گفته و عمل و اقدام مسئلهای است که از این ناحیه آسیب میبینیم. هرکس به نوعی، راهی که فکر میکند صحیح است را پیگیری میکند. بزرگان باید کمک کنند، مسئولان و کسانی که در مدیریت عالی کشور حضور دارند و صحبت آنها شنیده میشود نسبت به این موضوع اهتمام جدی داشته باشند.
نورصالحی تصریح کرد: به ما ثابت شده هیچ برنامه مدون، زمان بندی شده و به اجماع رسیدهای برای برگشت جریان پایدار آب به زایندهرود وجود ندارد. در حوزه آب شرب معتقدیم که باید صرفه جویی و فرهنگ مصرف را مورد توجه قرار دهیم. اما حق مردم و اصفهان است که مصوبات ۲۰ سال پیش سفر رهبر معظم انقلاب به اصفهان پیگیری اجرا شود. شاهد هستیم پروژههایی که هیچ مصوبهای ندارد بودجه ملی کسب میکند اما مصوبههای پیرامون آب اصفهان که بودجه ملی دارد به عقب برمیگردد و اجرا نمیشود.
انتهای پیام/
نظرات