تاكيد مهندس اله داد در نشست تجاري سازي يافته هاي ...
به گزارش
پايگاه خبري توانير
،مهندس محمد اله داد در نشست تجاري سازي يافته هاي تحقيقاتي شركتهاي زير مجموعه، به گذار صنعت برق به سمت پروژه هاي كاربردي و مساله محور اشاره و تصريح كرد: با توجه به ماهيت تخصصي صنعت برق، تاكنون موضوع تحقيقات بيشتر به مسايل فني اختصاص داشت اما ناترازي اقتصادي و ناترازي توليد و مصرف برق به انجام پژوهشهاي غير فني و مطالعات اقتصادي و اجتماعي نياز دارد كه مستلزم گسترش فعاليتهاي تحقيقاتي به عرصه هاي غير فني است.
وي از جمله موضوعات مورد توجه را اقتصاد صنعت برق ،ناترازي توليد و مصرف ،جذب و نگهداشت نيروي انساني ،تبديل وضعيت كاركنان ،مديريت مصرف برق ،داده كاوي ،هوشمندسازي ، شناسايي و رديابي محصولات صنعت برق ،گسترش قابليتهاي پهبادي و تحليل اطلاعات ،پهنه بندي آلودگي ،سازگاري با بلاياي طبيعي ،تحليل و ريشه يابي حوادث ،رفتارشناسي مشتركان و غيره عنوان كرد.
مهندس اله داد با اشاره به حمايتهاي چندگانه از محصولاتي كه براي نخستين بار در كشور توليد و ساخت داخل مي شود ،عقد قرارداد شركتهاي برق با سازنده از طريق ترك تشريفات و بهره مندي از معافيتهاي بيمه و ماليات در كنار ساير تسهيلات را از جمله اين معافيتها برشمرد.
معاون انتقال و تجارت خارجي شركت توانير همچنين پرداخت نزديك به 2 هزار ميليارد تومان به صندوق توسعه پژوهش را در راستاي آيين نامه حمايت از شركتهاي دانش بنيان ذكر كرد كه در حال اقدام است.
در بخش نخست اين نشست دكتر اسدي مجري تجاري سازي پژوهشگاه نيرو ضمن تشريح اقدامات پژوهشگاه در حوزه تجاري سازي يافته هاي پژوهشي شركتهاي توزيع و برق منطقه اي، به تبيين چالشهاي نوآوري در صنعت برق و چارچوبهاي حقوقي دستورالعمل تجاري سازي توانير پرداخت.
نظرات