مسابقه عکس «قاب آسمان» تمدید شد

مسابقه عکس «قاب آسمان» تمدید شد

به گزارش شهریار ، این مسابقه عکاسی که در چهارچوب سوگواره فرهنگی و هنری فاطمی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز برگزار شده بود، با هدف همراهی بیشتر مخاطبان این مسابقه عکاسی و نیز استفاده از ظرفیت فضای معنوی ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تمدید شده است.

نخستین جشنواره عکس حجاب و عفاف، به مناسبت ایام فاطمیه سالروز شهادت بانوی آب و آیینه، حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیه در حال برگزاری است.

این جشنواره عکس، با محوریت حضرت زهرا (س)، الگوی عفاف و حجاب، نماز و نیایش، ولایتمداری، اقتدار دشمن، عزاداری، زیارت مزارشهدا، گمنامی(شهدا)، زنان موفق و دختران دهه نودی برگزار می شود.

این مسابقه در دو بخش حرفه ای و تلفن همراه برگزار خواهد شد و محدودیتی در سال تولید عکس نیست و عکاسان می توانند سه اثر از عکس های گذشته خود را که منطبق با موضوع است به شرط عدم انتشار آن ها پیش از تاریخ، به جشنواره ارسال کنند.

به روز بودن موضوع، فضای واقع گرایانه و اجتماعی و ارائه مسیر ارزشی در آثار از معیارهای انتخاب داوری آثار خواهد بود و آثار راه یافته به بخش مسابقه در قالب نمایشگاهی به معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت و به برگزیدگان نهایی گواهی رسمی شرکت اهدا می شود.

همچنین به برگزیدگان به ترتیب نفر اول سه میلیون تومان، نفر دوم، دو میلیون و نفر سوم یک میلیون تومان همراه با لوح تقدیر اهدا خواهد شد.

آثار ارسالی فقط از طریق پیام رسان ایتای جشنواره به شماره ۰۹۰۲۶۷۵۶۰۷۷ پذیرش می شود.

ذکر نام عکاس، تاریخ، عنوان جشنواره، لوگو یا هر موضوع و طرحی دیگر بر روی عکس، سبب حذف آن از روند داوری جشنواره خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای honar.tabriz.ir مراجعه کنید.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات