به گزارش شهریار ، سیاوش فتح الهی در پنجمین نشست خبری مدیران شهرداری تبریز به چند پروژه فعال و مهم در سطح این منطقه از جمله دو روگذر میدان شهید فهمیده، پل رسالت، پل ولایت، باند کندرو جنوبی جاده تهران، دوربرگردان کرکج، آسفالت معابر سطح منطقه و دیگر پروژههای در دست اجرا اشاره کرد.
وی در خصوص پروژه روگذر شهید فهمیده گفت: مردم برای دسترسی به دیگر نقاط مجبور بر این بودند که کل میدان شهید فهمیده را دور بزنند که این امر در سال های گذشته پیش بینی شده اما هیچ گونه پیشرفتی نداشته است تا اینکه از اوایل خرداد امسال تکلیف بر آن شد تا بلوار شهید فهمیده طی مدت مشخصی به اتمام برسد.
فتحالهی افزود: از بین تکالیفی که از سوی شهردار تبریز بر عهده منطقه ۵ است می توان به اتمام پروژه دو روگذر شهید فهمیده و پروژه پل رسالت اشاره کرد که در این خصوص در روزهای اخیر طی دیداری که با استاندار آذربایجان شرقی، شهردار و اعضای شورای شهر صورت گرفت وضعیت پروژه به طور کامل تشریح شد.
وی در خصوص روند ادامهدار پروژه های روگذر شهید فهمیده اظهار کرد: لاین جنوبی روگذر شهید فهمیده در ۱۸ دی سال جاری به افتتاح خواهد رسید چراکه بیشتر عملیات این پروژه به اتمام رسیده است و هم چنین ۱۰ قطعه از عرشه لاین شمالی نیز تقریبا تولید و به محل پروژه حمل شده است که نصب آنها امروز به اتمام می رسد.
فتح الهی در خصوص دیگر پروژه های در دست اجرا گفت: پل رسالت حدود ۲۷ ماه بخاطر دلایل فنی و یک سری مشکلات دیگر متوقف شده بود که طی بازدید استاندار آذربایجان شرقی شروع به اجرای عملیات شده و پیش بینی می کنیم که در روزشمار تعیین شده در بهمن سال جاری به اتمام رسیده و تحویل شهروندان عزیز داده شود.
وی ادامه داد: از دیگر پروژه های بزرگ می توان به پل ولایت اشاره کرد که در این پروژه اتصال نصر به خیابان استانداری مدنظر است. این پروژه طبق زمان بندی جلو می رود و پیمانکاران تشریحات لازمه را طی بازدید استاندار آذربایجان شرقی ارائه دادند و علت تاخیر در افتتاح پروژه املاک واقع در محدوده است که در نظر داریم با تملک آنها توسط شهرداری این پروژه نیز تا اواخر بهمن به افتتاح برسد. به گفته وی، این پروژه تاکنون بیش از ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
شهردار منطقه ۵ تبریز در خصوص باند کندرو جاده تهران اظهار کرد: باند کندرو ضلع جنوبی جاده تهران از چندین سال پیش شروع به اجرای عملیات شده بود اما بحث مشکل آن تملک ۱۰ قطعه املاک است که باید تملک تعدادی از پلاک ها به شهرداری برسد اما مشکلی که وجود دارد این است که مالکان املاک راغب به تملک نیستند و شهرداری طی صحبت ها و جلسه های به انجام رسیده در تلاش است تا با سه مالک به توافق برسد و اگر این امر نهایی شود این پروژه نیز تسریع پیدا کرده و در ماه های آتی به اتمام خواهد رسید.
فتح الهی همچنین در خصوص دوربرگردان کرکج گفت: اعتباری که در خصوص این پروژه در نظر گرفته شده حدود ۲۰ هزار میلیارد برآورد شده است که قرار بر این بود تا این دور برگردان بصورت دوربرگردان غیر همسطح اجرا شود که طی جلسات با نمایندگان مجلس، اعضای شورای شهر و شهرداری تصمیم بر آن شد که به دوربرگردان همسطح تبدیل شود و اگر شرایط جوی مساعد باشد این پروژه نیز در موعد مقرر به اتمام خواهد رسید. این پروژه تاکنون بالای ۶۰ پیشرفت فیزیکی داشته است و اداره برق اگر برای جابجایی سیم ها مساعدت کند طی ماه های آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی در خصوص پروژه های فرهنگی منطقه ۵ اظهار کرد: با توجه به قابلیت های بالا، متاسفانه در شهر تبریز به بحث فرهنگ چنان توجه نشده است اما شهردار تبریز به اهمیت این امر آگاه و لازم می داند در هر پروژه عمرانی مصوب، پیوست فرهنگی نیز صورت بگیرد تا ضمن آگاهی مردم از برنامههای شهرداری نتایج مطلوب به دست آید.
فتح الهی در خصوص شرایط آسفالت شهرک های تازه تاسیس نصر و مرزداران گفت: منطقه ۵ منطقه ای تازه تاسیس است و اکثر تعاونی ها در این منطقه فعال هستند. توافقنامه ای بین تعاونی ها و شهرداری وجود دارد که شرایط آماده سازی شهرک ها از جمله جدول کشی و آسفالت کشی برعهده تعاونی ها بوده و پس از تحویل، شهرداری مسئولیت مرمت را عهده دار خواهد شد اما متاسفانه تعاونی ها اماده سازی این موارد را به عهده نمی گیرند.
وی در ارتباط با اقدامات شهرداری منطقه ۵ در راستای جلوگیری از مشکلات پس از بارش برف در فصل زمستان اظهار کرد: به رغم همه مزایای بارش برف، نمک پاشی در فصل زمستان معایبی را در پی دارد و متاسفانه در سال گذشته قریب به ۵۰ هزار تن نمک پاشی صورت گرفته و آثار زیانباری را در پی داشته است. اما تدبیری که شهرداری در این خصوص در نظر گرفته جلوگیری از نمک پاشی است و برفروبی توام با محلول پاشی جایگزین آن خواهد شد. منطقه ۵ نیز به تبعیت از آن امکانات لازم از جمله افزایش ذخیره محلول به مقدار ۱۰۰ هزار لیتر را فراهم کرده است.
شهردار منطقه ۵ تبریز با اشاره به اینکه فضای سبز شهر تبریز چندان قابل قبول نیست، افزود: فضای سبز در تبریز به رغم تمامی تلاشهای صورت گرفته در حدی که در شان نام تبریز باشد، نیست. با وجود این آبیاری فضای سبز در اکثر مواقع بصورت تانکری بوده و سعی بر آن است که لوله گذاری و کاشت انبوه درخت در طول سال جاری افزایش یابد تا به نوعی از هدر رفتن آب نیز جلوگیری شود. این در صورتی است که حدود ۱۰۰ هکتار کاشت درخت برای پارک آرپا دره سی در نظر گرفته شده تا سرانه فضای سبز ارتقا یابد.
نظرات