به گزارش شهریار ، سامان احمدزاده در گفتگو با برنامه تلویزیونی تبریزیم اظهار کرد: پیرو دستور شهردار تبریز از اوایل سال جاری تعدادی از پروژههای نیمه تمام عمرانی که متاسفانه بنا به دلایلی پیشرفت چندانی نداشتند را مورد بررسی قرار داده و برای هرکدام برنامه زمانبندی تعریف کردیم تا طبق زمانبندی در موعد مقرر پروژه ها را به بهره برداری برسانیم.
وی با اشاره به پروژههای تازه افتتاح شده صفهی شمالی مقبره الشعرا، تقاطع غیر همسطح شهیدفلاحی(ارتش) و تقاطع غیرهمسطح شهید فروزنده که طبق وعده در موعد مقرر مورد بهره برداری قرار گرفتند ابرازامیدواری کرد و گفت: بر اساس تاکید شهردار تبریز سایر پروژه ها نیز طبق زمانبندی در حال پیشروی هستند و تمام تلاش ما این است تا در موعدمقرر تحویل شهروندان شوند.
احمدزاده در ادامه با اشاره به پروژه های عمرانی ترافیکی گفت: با اتمام پروژه های تقاطع غیر همسطح شهید فهمیده(شمالی و جنوبی)، تقاطع غیرهمسطح رسالت –دیزل آباد و تقاطع های اتوبان ولایت بخش اعظمی از گره های ترافیکی در سطح شهر باز شده و شاهد سهولت عبور و مرور وسایط نقلیه خواهیم بود.
وی گفت: این پروژه ها از سال های گذشته آغاز و متاسفانه راکد مانده بودند که از اویل سال جاری دوباره راه اندازی شده و با رعایت مسائل فنی و کیفی و تمهیدات زمستانی زیر نظر مشاور و دستگاه نظارت برابر ضوابط وآئین نامه ها به سرعت در حال اجرا هستند و در آینده ای نزدیک مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز در رابطه با پروژه در آستانه افتتاح پل روگذر میدان شهید فهمیده شمالی و جنوبی گفت: این پروژه با هدف تسهیل تردد از شهرک باغمیشه به پاسداران و اتوبان پاسداران به کوی ولی عصر (عج) احداث می شود و بر اساس روزشمار نصب شده ۱۸ دی ماه جاری مورده بهره برداری قرار خواهد گرفت.
وی در خصوص نیازسنجی پروژه ها نیز گفت: پروژه ها بر اساس نیاز شهروندان و مطالعات علمی و فنی در واحد های زیربط ازجمله معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت عمرانی، معاونت حمل و نقل و ترافیک، معاونت شهرسازی و ... بر اساس طرح های تفضیلی و برنامه های جامع نوشته شده توسط معاونت برنامه ریزی و بودجه طبق اولویت بندی به مرحله اجرا و تدوین بودجه می رسند.
احمدزاده محوریت بودجه سال آتی را بر اساس تاکید شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر تبریز فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد و گفت: در همین راستا برنامهریزی ها و اجرای تمام پروژههای عمرانی برای سال آتی همراه با پیوست فرهنگی خواهد بود و بیشتر برنامه ریزی ها در خصوص مناطق کم برخودار است تا با رفع کمبودها در این مناطق شاهد توزیع عادلانه پروژهها در شهر باشیم.
وی اجرای پروژه هایی مثل مجموعه های ورزشی در قالب سالنهای بحران، پارکهای محلهای در هرمنطقه، اجرای فرهنگسراها در مناطق را از جمله پروژه های سال آتی برشمرد و گفت: پروژه های عمرانی در نظر گرفته شده نیز نیازسنجی و و اولویت بندی خواهند شد و بر اساس شرایط و نیاز منطقه از تمام جواب مورد بررسی قرار گرفته و طبق مصوبات و پیوست های فرهنگی اجرا خواهند شد.
احمدزاده استفاده از تجارب دیگر کلانشهرها در اجرای پروژه های عمرانی را ضروری برشمرد و گفت: نیاز هر شهر با توجه به موقعیت اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی سیاسی و ... آن شهر سنجیده می شود ولی برنامه ریزی صحیح برای اجرای پروژه هایی که نیاز واقعی شهر و شهروندان باشد و بخشی از مشکلات مردم را حل نماید استفاده از تجربیات دیگر کلانشهرها را نیز می طلبد.
وی در خصوص اجرای پروژههای آسفالت نیز گفت: در معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز کمیته ای تخصصی در خصوص اجرای پروژه های آسفالت متشکل از مهندسان مجرب شهرداری تشکیل شده است که در این کمیته بر اساس مطالبات مردمی از مناطق و میزان خرابی های معابر، پروژه های آسفالت اولویت بندی شده و به مناطق جهت اجرا ابلاغ می شوند و مناطق موظف به رعایت اجرا طبق اولویت بندی ابلاغی توسط این کمیته هستند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت نظارت دقیق بر فعالیت های عمرانی گفت: راستی آزمایی فعالیت های اجرایی پیمانکاران با نظارت صحیح و مستمر جزء وظایف اصلی معاونان عمرانی و ناظران مناطق است و ناظرین عالی معاونت عمرانی شهرداری تبریز نیز در همین راستا با نظارت مستمر در پروژه ها علاوه بر اینکه موجب سرعت بخشیدن به روند اجرای پروژه هستند بهره وری آن را نیز افزایش می دهند.
نظرات