۹۰ درصد طرح اصلی ارگ جهاننما اجرا شده است/ اقدامات دوره ششم برای رونق ارگ
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: ۹۰ درصد از طرح ارگ جهاننما بهکار بسته شده است و حتی پیشبینی خروجی برای ایستگاه متروی امامحسین (ع) برای آن انجام نشده بود اما در سالهای گذشته تلاش کردیم این ایستگاه از روبهروی میدان به داخل برج منتقل شود که با توجه به اینکه مالکیت بخشی از آن مربوط به شهرداری نبود، بهرغم طی زمانی که حدود یکسال طول کشید، اما این موضوع اتفاق نیفتاد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، محمد نورصالحی دربارهدارگ جهاننما اظهار کرد: ساختمان جهاننما نیز همچون بسیاری از ساختمانهای شهر، با کاربری تجاری و اداری احداث شده که یک هتل نیز در کنار آن در نظر گرفته شده است.
وی معتقد است: ۹۰ درصد از طرح طراح بهکار بسته شده است و حتی پیشبینی خروجی برای ایستگاه متروی امامحسین (ع) برای آن انجام نشده بود اما در سالهای گذشته تلاش کردیم این ایستگاه از روبهروی میدان به داخل برج منتقل شود که با توجه به اینکه مالکیت بخشی از آن مربوط به شهرداری نبود، بهرغم طی زمانی که حدود یکسال طول کشید، اما این موضوع اتفاق نیفتاد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه بیش از یک دهه قبل بنیاد تعاون فراجا هتل ارگ جهاننما را از شهرداری خریداری کرد تا بتواند آن را بهبهرهبرداری برساند که به دلایلی منصرف شد، تاکید میکند: در دوره گذشته مدیریت شهری و پس از حدود ۱۰ سال، شهرداری توانست این هتل را از این بنیاد تملک کند؛ در حال حاضر تاکید شورا نیز بهرهبرداری از این هتل است.
وی با بیان اینکه برای طبقات بالایی جهاننما پیشبینیهایی شده است، تاکید میکند: بهعنوان مثال برای طبقات فوقانی واحدهای تجاری، پیشبینی شده است که کارفروشگاههای صنایع دستی ایجاد شود تا استادکارها در این واحدها مستقر شوند و علاوه بر تولید، محصولات خود را به فروش بگذارند که به نظر میرسد ایده بدی نیست اما با توجه به هزینه بالای خریداری واحدهای مجموعه جهاننما، فعالان حوزه صنایع دستی توانایی مالی لازم را نداشتند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه جهاننما در چند طبقه زیرین بهصورت صددرصدی سطح را اشغال میکند، اما پس از طبقه همکف، بهشکل مخروطی احداث شده است، خاطرنشان میکند: با توجه به اینکه میراث فرهنگی به ارتفاع زیاد ارگ جهاننما واکنش نشان داد، دو طبقه از آن در سالهای گذشته تخریب شد و بنایی که در حال حاضر مشاهده میشود، یک بنای اصلاح شده است.
وی با بیان اینکه نمای ارگ جهاننما، همان نمایی است که از سوی طراح، طراحی شده است، تاکید میکند: در حال حاضر عمده مالکیت این بنا متعلق به شهرداری نیست اما با توجه به اینکه نمای آن بسیار مورد انتقاد قرار گرفته است، با افراد مجرب صحبت کردیم تا با تغییرات بسیار جزئی، نما از توده پرحجم آجر خارج شود و انطباق بیشتری با نماهای اصفهان داشته باشد.
نورصالحی با بیان اینکه با انجام این اقدامات ساختمان جهاننما رونق خواهد گرفت، اضافه میکند: جانمایی ساختمان، طرح ساختمان، انتخاب مشاور و دیگر موارد مربوط به سه دوره گذشته است؛ در زمان طراحی مجموعه جهاننما استانداری متولی تایید طرحهای شهرداری بوده است که تاییدیههای لازم توسط استاندار، معاون وی و کمیسیون ماده ۵ انجام شده است و پس از زمان اجرا توسط شورای اسلامی شهر مدیریت شده است.
وی اضافه میکند: طراحی ارگ جهاننما مربوط به دهه ۷۰ است و مباحثی در خصوص کاربری آن در آن زمان مطرح است که به تایید استاندار وقت رسیده است، لذا این پروژه تاییدیههای لازم را از استانداری دریافت کرده است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح میکند: پیگیر هستیم تا یک سرمایهگذار برای بهرهبرداری از هتل ارگ جهاننما که در ضلع شرقی آن قرار دارد، انتخاب شود و از ویژگیهای آن همچون نزدیکی به چهارباغ و مجاورت در میدان امام حسین (ع) استفاده شود و در خصوص نمای این ساختمان نیز اقداماتی انجام شود تا از مشکلات آن بکاهد.
انتهای پیام/
نظرات