مقاوم‌سازی و بهسازی پل آجی چای تا پایان سال‌جاری به اتمام می‌رسد

به گزارش شهریار ، احمد انیسه در هشتمین نشست از سلسله نشست‌های خبری مدیران شهرداری تبریز اظهار کرد: معمولا مقاوم سازی پل‌ها پس از گذشت هفت سال از عمر آنها انجام می‌گیرد ولی متاسفانه مقاوم سازی این پل در سال‌های گذشته انجام نشده است.

وی ادامه داد: عملیات مقاوم‌سازی ستون‌های پل آجی چای با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا بوده و با هزینه ۱۵ میلیارد تومان تا پایان سال جاری عملیات عمرانی آن پایان می‌یابد.

انیسه تصریح کرد: پل آجی چای با هفت هزار متر مربع بزرگترین پل تبریز شناخته می‌شود و مقاوم سازی آن با همکاری شرکت بومی و ایرانی در دستور کار حوزه معاونت فنی و عمرانی منطقه قرار گرفته است.

شهردار منطقه ۶ تبریز تصریح کرد: این پل با چهار باند و ۱۰ لاین مورد استفاده شهروندان قرار دارد و با توجه به اینکه در مسیر اصلی و پرتردد جاده سنتو قرار گرفته و ورودی شمالغرب تبریز است، مقاوم‌سازی و بهسازی آن بسیار اهمیت دارد.

سلسله نشست‌های خبری مدیران شهرداری تبریز به همت اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تبریز و با هدف تبیین عملکرد مناطق و سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری تبریز و با حضور نوبتی اصحاب رسانه به عنوان نمایندگان افکار عمومی روزهای شنبه و سه شنبه هر هفته برگزار می شود.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات