نگاه به حوزه تفریح، نشاط و گردشگری از نقاط عطف بودجه ۱۴۰۲
سخنگو و عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان، روند بررسی و اولویتهای شورای اسلامی شهر در تصویب بودجه ۱۴۰۲ شهرداری را تشریح کرد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، علی صالحی در ارتباط با روند بررسی بودجه ۱۴۰۲ شهرداری اظهار کرد: بودجه ۲۱ هزار میلیارد تومانی شهرداری اصفهان زودتر از زمان مقرر در جلسه علنی یکشنبه ۲۵ دیماه توسط شهردار اصفهان به شورای اسلامی شهر اصفهان تحویل داده شد. شورا تا پایان روز سیام بهمنماه فرصت دارد که بودجه را مورد بررسی قرار دهد. تا امروز ما بخشهای قابل توجهی از بودجه را در جلسات کمیسیونهای تخصصی و تلفیق مورد بررسی قرار دادیم.
وی افزود: تقریبا از ۲۶ دیماه تا امروز، قریب به یک ماه در جلسات حدود ۱۲ ساعته، بودجه در حال بررسی است و پیش بینی میشود در ۳۰ روز کاری، هر روز بالغ بر ۱۲ ساعت با حضور ۱۳ عضو شورا، شهردار و معاونین شهرداری بودجه مورد بررسی قرار گیرد که این میزان، به نفرساعت قابل توجهی که از تیرماه برنامهریزیاش برای تدوین بودجه انجام شده اضافه میشود و بعد از یک ماه کار فشرده مشترک شورا و شهرداری خروجی بودجه به تصویب خواهد رسید.
صالحی تصریح کرد: امسال با توجه به تصویب قانون درآمد پایدار لازم بود همه عناوین درآمدی در حوزه عوارض و بهای خدمات، ترتیبات وصول و نرخهای جدید را به صورت همزمان تا پایان بهمنماه به تصویب برسانیم که بعد از طی مراحل قانونی و تصویب در شورا و هیات تطبیق فرمانداری اصفهان در ابتدای اسفندماه نرخ جدید عوارض و بهای خدمات در حوزههای مختلف که بالغ بر ۳ هزار عنوان است به اطلاع همشهریان میرسد.
وی با اشاره به ویژگیهای بودجه ۱۴۰۲ افزود: بودجه امسال چند ویژگی قابل توجه داشت از جمله استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم و بخش خصوصی، استفاده از روشهای نوین و جمعی تامین مالی، توجه به ردیفهای اختصاصی، انضباط برنامهای، کنترل تفریغ و متمم بودجه که بر اساس تاکیدات شورای اسلامی شهر از سوی شهرداری رعایت شده و کمک میکند که سال آینده بودجه عملیاتیتری را داشته باشیم و با تغییراتی که در این روزها اعمال شده در نهایت یک خروجی خوب را در بودجه ۱۴۰۲ شاهد باشیم.
سخنگو و عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: توجه به حوزه حمل و نقل، حوزه فرهنگی و اجتماعی، محلات، هوشمندسازی و نگاه ویژه به موضوع تفریح، نشاط و گردشگری از ویژگیهای خاص بودجه ۱۴۰۲ شهرداری اصفهان است.
وی تصریح کرد: ۷۱ درصد مربوط به بخش عمرانی و ۲۹ درصد مربوط به بخشهای جاری است و امیدواریم با پیشنهاداتی که شورای اسلامی شهر لحاظ کرده شاهد اتفاقات خوب و شاخص و پروژههای مورد نیاز مردم در شرایط فعلی باشیم تا روزهای خوبی با عنایت به تلاش همکاران در شورا و شهرداری رقم بخورد.
صالحی با اشاره به برخی اولویتهای بودجه گفت: در موضوع آلودگی هوا که یکی از اولویتهای جدی است تمرکز خوبی داشتیم، هم در رابطه با حمل و نقل عمومی که قریب به ۴۰ درصد بودجه در رابطه با پروژههای توسعه حمل و نقل عمومی است. اعداد قابل توجهی برای موضوع استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در ساختمانهای شهرداری مدنظر داشتیم که به عنوان یک فرهنگ سازی در کاهش تولید گازهای گلخانهای مدنظر است.
وی افزود: همچنین پیشبینیهایی برای تشویق مردم برای توسعه استفاده از انرژیهای تجدید پذیر و کاهش تولید سوخت فسیلی در منازل صورت گرفته است.
سخنگو و عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان بیان کرد: متعاقب آن در رابطه با مسئله آب و زاینده رود تلاش شده ظرفیتهای خوبی در حوزه مطالبهگری، پیگیریهای حقوقی و اطلاع رسانی در کنار مدیریت ارشد استان تعریف شود تا به رغم مسئولیتهای قانونی که شاید در حوزه شهرداری نیز نباشد اما با تاکید شورای اسلامی شهر بتوانیم مطالبهگری و پیگیری خوبی برای احقاق حقوق حقه مردم در حوزه آب داشته باشیم.
وی در خصوص مشوقهای درآمدی گفت: در رابطه با عناوین درآمدی، مشوقهای بسیار خوبی را برای حمایت از حوزه گردشگری و کسانی که زیرساخت گردشگری ایجاد میکنند پیش بینی شده که بالغ بر ۹۹ درصد تخفیف در نظر گرفتهایم. بیش از ۸۰ درصد تخفیف صدور پروانه برای شرکتهای دانش بنیان به منظور توسعه اقتصاد شهر در نظر گرفته شده است، همچنین در حوزه ایجاد زیرساختهای درمانی، بهداشتی، فرهنگی و ورزشی خیرساز یا ایجاد شونده توسط بخش عمومی، حداکثر تخفیفات را در نظر گرفتیم تا شاهد یک جهش در ایجاد این زیرساختهای عمومی باشیم.
صالحی عنوان کرد: در مجموع رویکردهای مردمی، توجه به بخش خصوصی و رعایت اولویتهای موضوعی مردم در بودجه ۱۴۰۲ لحاظ شده است و با نظرات شورا نکات مهم آن در ایام بررس بودجه تقویت شد. امیدواریم هم خدمات و اتفاقات خوبی در اصفهان رقم بخورد و هم میزان حرکت در حوزههای مهم، قابل توجه باشد و اثرات و ثمرات آن را مردم مشاهده کنند.
وی با اشاره به موضوع تفریح، نشاط و حوزه گردشگری گفت: هم در ایجاد زیرساختهای جدید تفریحی و هم در مرمت و احیای بافتهای گردشگری و تاریخی عددی بالغ بر ۸۵۰ میلیارد تومان در بودجه دیده شده که از نقاط عطف بودجه است.
سخنگو و عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: امیدواریم با ایجاد زیرساختهای فرهنگی مذهبی و همچنین رویدادهایی که در این حوزه توسط شهرداری با مشرکت مردم رقم میخورد در حوزه نرم افزار و سخت افزار فرهنگی جهش خوبی در سال آینده شاهد باشیم. بودجه فرهنگی شهرداری هم در حوزه عمران و هم در حوزه رویدادها و برنامهها بیش از ۲ برابر شده که امیدواریم سال خوب و پرنشاطی در حوزه فرهنگ، هنر و اجتماع و ورزش شهر داشته باشیم.
انتهای پیام/
نظرات