همه روستاهاي استان قزوين از نعمت برق برخوردار شده ...
به گزارش
پايگاه خبري توانير
به نقل از روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان قزوين
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان قزوين گفت: ايجاد 13 هزار و 300 كيلومتر شبكه، 12 هزار و 200 دستگاه پست هاي منصوبه، 2330 مگاوات ظرفيت منصوبه و برق دار شدن همه روستاهاي استان از دستاوردهاي انقلاب اسلامي است.
مديران صنعت آب و برق استان قزوين در نشست با خبرنگاران مهمترين فعاليتهاي دستگاه خود را در دولت سيزدهم تشريح كردند.
در اين نشست داراب بيرنوندي رئيس شوراي هماهنگي مديران صنعت آب و برق و مديرعامل آبفا، مسعود خواجه وند مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان، موتاب ها مديرعامل شركت مديريت توليد برق شهيد رجايي، اوجاقي مدير عامل شركت برق منطقه اي زنجان، صباغيان مديرعامل شركت توليد نيروي برق شهيد رجايي، ضمن ارائه گزارشهايي از فعاليتهاي انجام شده به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
مسعود خواجه وند مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان در اين نشست گفت: با داشتن 648 هزار مشترك تلاش مي كنيم برق مورد نياز بخش هاي مختلف خانگي، صنعت و كشاورزي را توزيع كنيم.
وي با مقايسه وضعيت برقرساني در قبل و بعد از انقلاب تصريح كرد: قبل از انقلاب فقط 72 روستاي اين منطقه برق داشت و امروز به بركت انقلاب تمامي 841 روستاي استان قزوين با جمعيت بالاي 10 خانوار از تسهيلات نيروي برق برخوردار شده اند.
اين مسئول بيان كرد: گستره شبكه 2530 كيلومتر بود كه به 13 هزار و 300 كيلومتر رسيده و تعداد ترانس ها و پست هاي منصوبه برق از 680 دستگاه به 12 هزار و 200 دستگاه افزايش يافته و قدر و ظرفيت منصوبه از 540 مگاولت آمپر به 2330 مگاولت آمپر رسيده است.
خواجه وند تصريح كرد: انرژي برق يك زيرساخت مهم در همه زيرساختها و توسعه محسوب مي شود كه آمارها بيانگر رشد، شكوفايي و بالندگي صنعت برق در كشور است.
افتتاح 303 پروژه برقرساني در دهه فجر
وي گفت: در ايام دهه فجر امسال 303 پروژه با 111 ميليارد تومان به بهره برداري رسيد كه 77 پروژه با 10 ميليارد تومان در بخش توسعه روستايي و 95 پروژه شامل اصلاح، بهسازي و بهينه سازي شبكه هاي روستايي با 50 ميليارد تومان از محل اعتبارات طرح بهارستان است.
خواجه وند اظهارداشت: ساير پروژه هاي اين شركت در عرصه هاي نيرو رساني، مقاوم سازي، قدرت مانور و رفع افت ولتاژ به تعداد 131 پروژه با اعتبار 51 ميليارد تومان بود كه عملياتي شد.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان اظهارداشت: اين بالندگي در صنعت آب و برق استان بر مردم روشن شده و تلاش ما در دستگاههاي خدمات رساني بر اين رويكرد است كه هر روز اين ظرفيت بيشتر شود و در بخش انرژي هاي نو اتفاقات خوبي رقم خورده است.
وي گفت: 164 مگاوات ظرفيت نيروگاه بادي و حدود 79.5 مگاوات ظرفيت توليد نيروگاه پراكنده و 4 مگاوات نيروگاه خورشيدي در استان قزوين ايجاد شده و در اين راستا احداث شهرك انرژي خورشيدي در مساحت 780 هكتار از اراضي منطقه زين آباد بويين زهرا كليد خورده كه با تفاهم نامه ساتبا و استانداري اتفاق ارزشمندي است.
747 فقره سرقت شبكه برق
خواجه وند اضافه كرد: يكي از چالش هاي اين شركت، سرقت شبكه هاي برق است كه در سال گذشته 747 فقره سرقت داشتيم و 15 ميليارد و 500 ميليونتومان سيم و كابل و تاسيسات شبكه به سرقت رفت.
وي مديريت مصرف انرژي را ضروري دانست و افزود: 72 درصد مشتركين استان ، الگوي مصرف را رعايت مي كنند و در پيك تابستان با همكاري بخش صنعت و جابحجايي تعطيلات توانستيم 9500 مگاوات را مديريت كنيم و از پيك به سلامت عبور كنيم.
عبور از پيك تابستان با 9500 مگاوات مديريت مصرف انرژي محقق شد
خواجه وند در خصوص عبور از پيك تابستان هم گفت: با همكاري بخش صنعت و جابجايي روزهاي تعطيلي و مديريت مصرف 9500 مگاوات توانستيم از پيك بار تابستان بدون خاموشي عبور كنيم.
اين مدير بيان كرد: در استان قزوين 200 كيلومتر شبكه فرسوده برق داريم كه براي اصلاح آن اقدام خواهد شد.
خواجه وند در خصوص جابجايي تيرهاي مزاحم برق در برخي مناطق اشهر قزوين نيز گفت: در اين زمينه 210 تير برق كه به دليل ساخت و سازها و توسعه شهري محل مناسبي ندارند شناسايي شده كه تا پايان سال 43 تير جابجا مي شود.
نظرات