کاهش هزینه عوارض ساخت و ساز در مناطق کم برخوردار تبریز

کاهش هزینه عوارض ساخت و ساز در مناطق کم برخوردار تبریز

به گزارش شهریار ، یعقوب هوشیار در یکصد و هجدهمین جلسه شورای اسلامی شهر که با موضوع بررسی برنامه و بودجه سال آینده برگزار شد، اظهار کرد: در بحث توسعه و توزیع عادلانه امکانات شهری، در بودجه سال آینده شهرداری به صدور پروانه ساختمانی و عوارض جنبه نگاه افزایشی ندارد.

وی با بیان اینکه در راستای ایجاد انگیزه برای انبوه‌سازی مسکن، اقدام به کاهش عوارض ساختمانی در مناطق کم‌برخوردار تبریز کرده‌ایم، افزود: در کنار کاهش عوارض در این مناطق، سیاست‌های تشویقی برای رونق ساخت و ساز در نظر گرفته شده است چرا که هدف ضمنی شهرداری از توسعه ساخت‌وساز، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در تبریز است چرا که مسئله اصلی جامعه در حال حاضر معیشت شهروندان و اشتغال جوانان است.

هوشیار در خصوص مزیت‌های  احداث پل ارس برای شهروندان سطح حوزه منطقه ۱۰ ابراز کرد: این پل باعث توسعه شهر، بهره‌مندی مناطق کم برخورداری مانند حیدرآباد، ایجاد دسترسی به شهرک جوانان و دسترسی اتوبان پاسداران به شهید کسایی می‌شود. همچنین در آینده این مسیر به اتوبان کسایی اتصال یافته و باعث تکمیل رینک تبریز می‌شود و این اتفاق بدون شک باعث کاهش بار ترافیکی شهر خواهد شد.

شهردار تبریز در خصوص  باغات لاله تبریز تصریح کرد: ساخت و ساز کارگاهی در این منطقه انجام می‌شود و از طرفی در طرح تفصیلی شهر تبریز کاربری این باغات درمانی ذکر شده است ولی  هدف شهرداری تبریز حفظ کاربری این باغات است.

هوشیار در خصوص افزایش رونق تفرجگاه عینالی و تسهیل تردد گردشگران به این مکان خاطرنشان کرد: سال آینده در نظر داریم از سطح منطقه ۴ و ۵ شهرداری تبریز به این تفرجگاه دسترسی جدید اضافه کنیم.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات