به گزارش شهریار ، معاون حمل و نقل شهردار ضمن اشاره به این موضوع گفت: در چند سال اخیر در کلانشهر تبریز با توجه به اهمیت موضوع پیادهروی و در نظر گرفتن فضای شهری برای انسان اقداماتی در زمینه پیادهروی و پیادهراه سازی انجام شده است.
وی ادامه داد: پروژههای پیاده راه سازی خیابانهای تربیت، شهریار ولیعصر، شهریار باغمیشه، مقصودیه و... از جمله اقدامهای ارزشمندی است که در بستر نظری و عملی شایان تامل و ارزیابی است.
وی اظهار کرد: برای سال پیش رو نیز پیاده راه جمهوری، کوی منظریه، شهرک نور خیابان نگارستان، سامان میدانی و ... میتواند گامی مثبت در تحقق شهرسازی انسان گرا محسوب شود زیرا تبدیل فضای آشفته و تحت سلطه خودرو به فضای خالص پیاده، عاری از مزاحمتهای سواره، بر پایه اهدافی که به بهبود گردشگری انجامد و بتواند مقاصد فرهنگی، اجتماعی و تاریخی را محقق سازد بسیار ارزشمند است.
وحیدکیا افزود: یکی از مهمترین مشکلاتی که در اجرای پیاده راهها بخصوص در محدوده مرکزی شهر مطرح میشود نگرانی کسبه و ساکنان از کاهش تردد و شلوغی محدوده و کاهش سرزندگی این مراکز است که در پاسخ به این دلنگرانی باید گفت که فضاهای شهری پیاده پاسخی برای نیاز عالی انسان در شهر است.
نظرات