جشن میلاد کریم اهل بیت در فرهنگسرای الغدیر برگزار شد

جشن میلاد کریم اهل بیت در فرهنگسرای الغدیر برگزار شد

به گزارش شهریار ، جشن بزرگ میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه‌السلام با حضور روزه‌داران و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت در راستای تقویت نشاط معنوی و با بهره‌گیری از شادابی اجتماعی در فرهنگسرای بزرگ الغدیر برگزار شد.

احمد قبایی، مسئول هیئت شهدای حرم و مسئول سابق عملیات سپاه پاسداران در این آیین ضمن تبریک این جشن بزرگ، به تبیین زوایای مختلفی از شخصیت و سیره زندگی امام حسن مجتبی علیه‌السلام پرداخت و گفت: در جریان کربلا ۴فرزند امام حسن مجتبی، امام عصر خود حضرت امام حسین علیه‌السلام را همراهی می‌کردند و این اهمیت تربیت یار برای امام زمان را از نگاه کریم اهل بیت، بیش از پیش مهم جلوه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه احیاء و توسعه فرهنگ فاطمی ظهور را نزدیک می‌کند، افزود: خانواده‌ها باید نهاد حب اهل بیت و امام عصر را در دل فرزندان خود پرورش دهند تا فردی منتظر و یار امام زمان تربیت شود و در این مسیر تمسک به جلوه‌های تربیتی فخر زنان ‌دوعالم حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، راهی برای تربیت یار برای حضرت ولی‌عصر (عج) است.

در ادامه برنامه‌های متنوعی هم‌چون مولودی‌خوانی، اجرای گروه سرود، برگزاری مسابقه، تجلیل از روزه‌ اولی‌ها و کودکانی که نامشان متبرک به نام‌های حسن و مجتبی بود، از بخش‌های مختلف این مراسم بود.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات