كيلومتر از شبكه سيمي برق خراسان رضوي به كابل ...

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق خراسان رضوي، حسن كريم پور افزود: كابل خودنگهدار به عنوان يكي از انواع سيم و كابل داراي مزاياي بسياري از جمله كاهش اتلاف انرژي، مقرون به صرفه تر از كابل هاي مسي و كاهش سرقت آنها است.

وي بيان كرد: يكهزار و 545 كيلومتر از شبكه سيمي به كابل خودنگهدار در خراسان رضوي پارسال با هزينه 300 ميليارد تومان انجام شده است، در اين راستا 50 ميليون تومان از هزينه اجراي طرح تبديل سيم به كابل در هر كيلومتر از شبكه برق استان از محل منابع داخلي و منابع حاصل از فروش سيم مسي تامين اعتبار شد.

وي هدفگذاري امسال شركت توزيع نيروي برق خراسان رضوي را تبديل 2 هزار و 300 كيلومتر از شبكه سيمي به كابل خودنگهدار ذكر كرد و افزود: در اين زمينه براي 6 شهرستان استان بيش از 100 كيلومتر هدفگذاري شده و سهم بقيه شهرستانها نيز از اين طرح افزايش داشته است.

معاون مهندسي و نظارت شركت توزيع برق خراسان رضوي بيان كرد: طبق برنامه ريزي انجام گرفته امسال بايد 800 ميليارد تومان طرح تبديل سيم مسي به كابل خودنگهدار در خراسان رضوي به مرحله اجرا برسد كه از اين ميزان 276 ميليارد تومان از محل منابع داخلي و منابع حاصل از فروش سيم مسي تامين مي شود.

كريم پور اضافه كرد: اجراي طرح تبديل سيم مسي به كابل خودنگهدار بايد در شهرستانهايي با ميزان سرقت سيم مسي زياد، به جد دنبال و اجرا شود، در خصوص بقيه شهرستانها نيز تضميني مبني بر عدم تغيير وضعيت آنها در سرقت سيم مسي وجود ندارد و ممكن است سال آينده در زمره شهرستانهاي پرسرقت قرار گيرند.

وي اضافه كرد: اجراي طرح تبديل سيم مسي به كابل خودنگهدار بايد در شهرستانهايي با ميزان سرقت سيم مسي زياد، به جد دنبال و اجرا شود، در خصوص باقي شهرستانها نيز تضميني مبني بر عدم تغيير وضعيت آنها در سرقت سيم مسي وجود ندارد و ممكن است سال آينده در زمره شهرستانهاي پرسرقت قرار گيرند.

معاون مهندسي و نظارت شركت توزيع نيروي برق خراسان رضوي گفت: تاكنون تهيه طرح براي 500 كيلومتر تبديل شبكه سيمي به كابل خودنگهدار در استان انجام گرفته است، قراردادهاي مربوطه نيز در برخي از شهرستانها منعقد شده اما هنوز برخي از شهرستانها در اين حوزه وارد عمل نشده اند كه بايد هر چه سريعتر نسبت به انعقاد قراردادها اقدام كنند.

مهندس كريم پور، ارتباط مستقيم بين پيمانكاران و مدير شهرستان را در حوزه اجراي طرح تبديل سيم مسي به كابل خودنگهدار مورد تاكيد قرار داد و افزود: بايد در كل استان 100 گروه اجرايي براي طرح تبديل سيم مسي به كابل خودنگهدار فعال باشد كه در اين راستا سهم هر شهرستان به طور ميانگين تقريبا فعاليت سه گروه اجرايي به صورت مداوم است، در صورتي كه هر يك از گروه ها فعاليت كمتري داشت بايد موضوع آن ريشه يابي و حل شود، ضمن اينكه بايد كالا، و منابع انساني مورد نياز به ويژه ناظر و طراح به اين طرح اختصاص بايد.

معاون مهندسي و نظارت شركت توزيع نيروي برق خراسان رضوي با اشاره به طرحهاي “كليد در دست” گفت: امسال مانند سال گذشته بخش محدودي از طرحها به صورت “كليد دردست” اجرا مي شود، در اين بخش زمان اجراي طرح اهميت دارد زيرا نخست بايد اجراي آن در كوتاه ترين زمان انجام شود تا به صورت ماهانه قابل ارايه به شركت محترم توانير باشد، دوم اينكه اجراي طرح از بخشهاي مختلف طراحي و كيفيت كالاها، نحوه اجرا و رعايت موارد ايمني بدون عيب انجام گيرد.

مهندس كريم پور تاكيد كرد: مديران برق شهرستانها در نحوه اجراي طرح تبديل سيم به كابل مداخله كرده تا كار با كيفيت بالا انجام گيرد.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات