آغاز فاز عملیاتی کارگروه پایش ساختمانهای ناایمن در مازندران با نقش آفرینی سازمان مازندران
دکتر علیخانی معاونت عمرانی استانداری مازندران شامگاه چهارشنبه در نشست کارگروه ساختمانهای ناایمن مازندران اظهار کرد: در شناسایی ساختمانهای ناایمن، توجه به بستر و عرصه و همچنین وضعیت مقاومت و استحکام بناها مورد توجه قرار میگیرد و در این دو صورت میتوان تصمیم گرفت که ساختمانها از ایمنی کافی برخوردار هستند یا نا ایمن میباشند.
معاون عمرانی استاندار مازندران از آغاز طرح شناسایی ساختمانهای ناایمن با همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر استان خبرداد و یادآورشد: در این شهرها ساختمانهای مرتفع با جمعیت بالا و اماکن عمومی که امنیت مردم را به خطر میاندازد و احتمال فرونشست و رانش را دارند؛ در اولویت شناسایی قرار بگیرند.
علیخانی با بیان اینکه بناهای قدیمی و تاریخی که نا ایمن هستند، ایمن سازی شوند، تصریح کرد: هم زمان نیز اصلاح بافت فرهنگی و تاریخی این اماکن برای ایجاد مرکز تفریحی و تجاری انجام شود.
وی با بیان اینکه کمیته پایش ساختمانهای ناایمن راه اندازی و فعال شود، افزود: آمل، بابل، قائمشهر و ساری ۴ شهر دارای اولویت اجرای طرح است و آغاز کار از ساری به عنوان مرکز استان خواهد بود.
وی از رصد و پایش ساختمانهای ناایمن در شهرستانها و کدگذاری و لکه گذاری جهت طرح در کارگروه تصمیم گیری برای آنها خبر داد و یادآورشد: ساختمانهای با ناایمنی بالا پلمپ خواهد شد و دستگاههای نظارتی و قضائی نیز جهت بررسی دقیق به کارگروه دعوت میشوند.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران در همین راستا به واحد روابط عمومی گفت: این کارگروه دارای کمیتههایی میباشد که آقایان مهندس خدادی و مهندس احتشامی به ترتیب در کارگروه حریق و سازه و ژئوتکنیک عضو میباشند.
وی همچنین از تشکیل کارگروههایی در شهرستانها با حضور روسای دفاتر و کارشناسان جهت پایش ساختمانهای شهرستانها نیز خبر داد.
نظرات