کریم قدرتی در گفتگو با شهریار اظهار کرد : نشان "حلال" یکی از برندهای برتر در حوزه امنیت مواد غذایی است که فعالان این عرصه در کشورهای مختلف دنیا به دنبال کسب این نشان هستند.
وی افزود: از سال ۹۸ پیگیر کسب این نشان بودیم که در نهایت طی نشستی با نماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی و طی دورههای آموزشی لازم، موفق به کسب این نشان بینالمللی شدیم.
قدرتی خاطرنشان کرد: این نشان به امضای نماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی و پس از طی دورههای آموزشی لازم و کسب امتیاز لازم در رتبهبندی کشتارگاههای صنعتی از نظر کیفیت اعطا شده است.
وی اضافه کرد : نشان "حلال" نشانی بینالمللی است که در کشورهای مختلف مرجع مربوطه آن را صادر میکند و در ایران نیز با امضای نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی صادر میشود.
مدیرعامل کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز با اشاره به معیارهای لازم جهت کسب نشان حلال نیز گفت: رعایت استانداردهای لازم از نظر فقهی همانند نظارت شرعی، ذبح شرعی، رعایت اصول ذبح، رعایت حقوق حیوانات قبل از ذبح، دستاوردهای دامپزشکی و طی دورههای آموزشی لازم از جمله معیارهای کسب نشان حلال هستند.
وی با اشاره به شیوع احتمالی تب کریمه کنگو با توجه به نزدیکی به فصل گرما تاکید کرد: شهروندان محترم از کشتار غیرمجاز دام و خرید گوشتهای بدون شناسنامه و همچنین گوشتهای چرخکرده آماده خودداری کنند.
قدرتی با اشاره به طرح قصابان امین نیز اعلام کرد: ۲۳ نفر از قصابان امین شهر به صورت قطعی معرفی شدهاند و ۸۰ نفر دیگر که در بحث تنظیم بازار محک خورده بودند، شناسایی و در این طرح معرفی خواهند شد.
وی افزود: رعایت استانداردهای لازم، عدم وجود تخلف، کارت بهداشت و رعایت قیمت از جمله شاخصهای معرفی قصابان امین است.
نظرات