در کمیسیون حقوقی، اقتصادی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان چه گذشت؟
جلسات کمیسیون حقوقی، اقتصادی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان در دو هفته گذشته سه مرتبه تشکیل شده و مسائل مختلفی مورد بررسی قرار گرفته است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، جلسه کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری در تاریخ ۳۰ اردیبهشتماه، طبق هفتههای گذشته با حضور کلیه اعضای کمیسیون تشکیل شد.
بررسی لایحههای آزادسازی املاک
طبق دستور جلسه دو لایحه از طرف شهرداری در خصوص آزادسازی املاک ارسال شده بود که یک مورد آن مربوط به منطقه ۱۰ و دیگری مربوط به منطقه ۱۴ شهرداری بود ارزش ریالی هر دو این لوایح در حدود ۱۸ میلیارد تومان بود که مجموعا ۴۷۰۰ مترمربع زمین با تصویب این لوایح توسط شهرداری آزادسازی میشد.
جلسه کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری ۶ خرداد طبق هفتههای گذشته با حضور اعضای کمیسیون تشکیل شد. طبق دستور جلسه دو دستور در سرفصل بررسی کمیسیون قرار داشت یک مورد مربوط به یک آزادسازی در منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان بود که با بررسی انجام شده توسط کمیسیون، لایحه در جلسه علنی ۷ خرداد نیز بررسی شد و به این ترتیب ۳۰۰۰ متر مربع به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال آزادسازی شد.
دستور دوم گزارش بررسی وضعیت هتلها و اقامتگاههای در حال ساخت اصفهان بود که در بازه زمانی بین سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱ از شهرداری پروانه اخذ کرده بودند. طبق گزارش ثبت شده در معاونت شهرسازی ۲۴ مجوز توسط شهرداری مناطق صادر شده بود که از این تعداد ۲۰ درصد در مرحله سفتکاری، ۲۰ درصد در مرحله نازککاری، ۱۵ درصد در مرحله بهرهبرداری، ۲۵ درصد در مرحله خاکبرداری و اقدامات اولیه و نهایتا ۲۰ درصد مالکین هم از ساختن هتل انصراف داده بودند. در ادامه گزارش عنوان نمودند به دلیل بازدید میدانی و گفتگو با مالکین هتلها، مشکلات و مسائل پیشروی آنها احصا شد که ۵۰ درصد مربوط به مشکلات مالی حاصل از تورم و بالارفتن قیمت مصالح ساختمانی و عدم توجیهپذیری آن بوده است ۱۵ درصد مشکلات مالکین مربوط به ضوابط آتشنشانی و ۱۲ درصد مربوط به مشکلات مربوط به شهرداری و ۲۳ درصد هم مشکلات مربوط به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بوده است که طبق اظهار نظر انجام شده، کاربری نهایی که ماکین قصد بهرهبرداری دارند ۴۳ مورد به عنوان اقامتگاه سنتی، ۴۹ درصد هتل جدید و ۸ درصد هم به دنبال ایجاد کاربری جدید هستند که کمیسیون برای رونق حوزه گردشگری جمعبندی کرد که جلسهای با نمایندگان حوزههای مالی و اقتصادی، شهرسازی شهرداری، میراث فرهنگی و گردشگری و آتشنشانی تشکیل و به بررسی راهحلهایی که میتواند در ساخت و بهرهبرداری این هتلها به مالکین کمک کند ارائه شود.
تلاش برای رسیدن به شاخص کشور در بهرهمندی از تختهای بیمارستانی
جلسه کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری با توجه به یک فوریت بودن لایحه ای که روز یکشنبه ۷ خردادماه اعلام وصول شده بود روز چهارشنبه ۱۰ خردادماه به صورت فوقالعاده با حضور اعضای کمیسیون و محمد نورصالحی رئیس شورا برگزار گردید و در خصوص صورتجلسه تنظیمی استانداری اصفهان، سازمان تامین اجتماعی و شهرداری اصفهان برای ساخت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی شهرک شهید کشوری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
کل تختهای بیمارستانی ما اعم از دولتی(وابسته به دانشگاه علوم پزشکی- تامین اجتماعی)، خصوصی ، خیریه؛ ۳۳ مرکز است که در حدود ۵ هزار تخت را به خود اختصاص میدهد، اکنون در کشور ۱.۷ تخت به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت وجود دارد که این شاخص در استان اصفهان ۱.۴۸ است.
۴۰ درصد این تختها در شهر اصفهان متعلق به بخش خصوصی، خیریه و ۶۰ درصد آن دولتی است. شورای اسلامی شهر با تصویب و لحاظ کردن تاکیداتی به صورتجلسه ارسالی به دنبال آن است که بر اساس آن به شاخص کشور و در گام دوم شاخص جهانی که ۲.۷ تخت به ازای هر ۱۰۰۰ نفر کمک کند. تلاش است با تصویب این لایحه ۵۰۰ تخت به ۶۰۰۰ تخت مورد نیاز شهر بر اساس استاندارد برسیم.
لایحه دوم مربوط به آزادسازی یک گلوگاه محلی در یکی از مناطق کم برخوردار در منطقه ۴ شهرداری بود که با بررسی و تصویب این لایحه در حدود ۲۰۰ مترمربع گلوگاه محلی به ارزش حدودی ۵ میلیارد تومان آزادسازی شد. لازم به ذکر است این آزادسازی در بافت محلی قرار داشت که تصویب و اجرای آن میتواند باعث افزایش سطح رضایت مردم در محله کم برخوردار شود.
نظرات