با حضور رييس جمهور آغاز شد؛ بهره برداري از مركز ...

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت برق منطقه اي آذربايجان، رييس جمهور در جريان سفر به استان آذربايجان شرقي، در آيين بهره برداري همزمان از طرحهاي صنعت آب و برق استان كه با حضور وزير نيرو، جمعي از اعضاي هيات دولت و مقامات و مسوولان استان در شهرستان ميانه برگزار شد، در ارتباط ويدئوكنفرانسي دستور بهره برداري از طرح مهم مركز ديسپاچينگ شمال غرب كشور در تبريز و 15 طرح مهم ديگر صنعت برق استان كه با اعتباري در حدود 600 ميليارد تومان اجرا شده را صادر كرد.
رييس جمهور در اين مراسم با اشاره به طرحهاي مهم آب و برق و ساير طرحهاي آماده بهره برداري در سطح استان اظهار اميدواري كرد اين طرحها در زندگي و رفاه مردم با فرهنگ آذربايجان شرقي تاثيرگذار و موجب رضايتمندي هر چه بيشتر باشد.
آقاي رييسي با اشاره به اهميت آب و برق در توسعه زيرساختها گفت: آنچه كه در كشور علاوه بر وجود آب و برق با كيفيت، مهم است موضوع «مديريت منابع» از جمله مديريت منابع آب است.
وي با اشاره به طرح مركز ديسپاچينگ شمالغرب و 15 طرح مهم صنعت برق در شهرها و روستاهاي استان تصريح كرد: طرح مركز ديسپاچينگ شبكه برق، فقط براي استان نيست بلكه يك مركز بسيار اثرگذار براي هدايت و كنترل شبكه برق منطقه شمالغرب و مركز كنترل تبادل و ترانزيت برق كشور با كشورهاي منطقه است.
در ابتداي اين مراسم، ابتدا وزير نيرو ضمن تشريح طرحهاي صنعت آب و برق به بهره برداري رسيده در جريان اين سفر از جمله آبرساني به شهرستان ميانه، با اشاره به طرح ديسپاچينگ شمالغرب (NWAOC) گفت: اين مركز ضمن اتصال با ديسپاچينگ ملي، ارتباط و تبادل انرژي برق بين شبكه برق كشورمان با كشورهاي جمهوري آذربايجان، ارمنستان، تركيه و فدراسيون روسيه را مورد كنترل و پايش قرار مي دهد.
مهندس محرابيان با اشاره به اينكه استان آذربايجان شرقي از قطبهاي مهم صنعتي، كشاورزي و خدماتي كشور محسوب مي شود، ميزان توليد برق در اين استان را پايين دانست و اظهار داشت: ما بايد قطعاً در دوره پيش رو توجه جدي به بخش نيروگاهي اين استان داشته باشيم كه در اين راستا توسعه 1000 مگاواتي نيروگاه تبريز را به عنوان يك الزام و اولويت، جزو برنامه هاي خود قرار داده ايم و توسعه نيروگاه هريس نيز جزو برنامه هاي اجرايي وزارت نيروست كه طي 24 ماه انجام خواهد شد. همچنين 300 مگاوات برنامه توليد برق از انرژيهاي تجديدپذير در اين استان (شامل 250 مگاوات انرژي خورشيدي و 50 مگاوات انرژي بادي) خواهد بود.
در پايان اين مراسم بهره برداري از 16 طرح صنعت برق استان آذزبايجان شرقي از جمله مركز ديسپاچينگ منطقه اي شمالغرب، برق رساني به 14 روستا، تحويل 126 دستگاه سامانه قابل حمل توليد برق خورشيدي به عشاير استان، اصلاح و بهسازي شبكه هاي توزيع برق 153 روستا، نوسازي شبكه، اصلاح و توسعه خطوط 20 كيلوولت خروجي از پستهاي فوق توزيع، شبكه 400 ولت زميني و هوايي شهري و روستايي و اصلاح مسيرهاي پرحادثه و سخت گذر برق روستايي در سراسر استان با دستور رييس جمهور آغاز شد.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات