به گزارش شهریار ، کتابخانهها و قرائتخانهها یکی از این مراکزی است که در روزهای گرم تابستان، فعالتر از روزهای عادی در اکثر مناطق دهگانه، منتظر حضور کودکان و نوجوانانیاند که مشتاق مطالعه و کتابخوانی اند.
قبلا اگر دید به شهرداریها فقط نگاه خدماتی، عمرانی و مسائل شهرسازی بود اما چندین سال است که این ارگان بخش بزرگی از حوزههای فرهنگی را به خود اختصاص داده است. احداث فرهنگسرا، سالن ورزشی، استخر عمومی، خانه مادر و کودک، خانه سلامت، پارک بانوان و کتابخانه و قرائت خانه از جمله این موارد هستند که طی سالهای اخیر شهرداری تبریز به شکل چشمگیری به این امر ورود کرده و در نتیجه آن امروزه در سطح تمام مناطق دهگانه چندین مرکز فرهنگی فعالیت دارند.
وجود و فعالیت این مراکز علیالخصوص در فصل تابستان بهترین فرصت برای استفاده دانشآموزان و دانشجویان از امکانات فرهنگی و ورزشی علیالخصوص کتابخانه و قرائتخانهها است که با هزینه بسیار اندک و نزدیک به محل زندگیشان در دسترس بوده و از صبح تا عصر میتوانند همه روزه از این امکانات بهره ببرند.
کتابخانههای شهید بهشتی یک و دو، شهید عسگرنیا، شهید رجایی، پروین اعتصامی در محدوده شهرداری منطقه یک، کتابخانههای شیخ محمد خیابانی، امام رضا(ع) و حافظ (ستاد بین المللی غدیر) در سطح شهرداری منطقه ۳، کتابخانههای آنا و امیرکبیر در سطح شهرداری منطقه ۴، کتابخانههای فرشته و مرزداران در سطح منطقه ۵، کتابخانههای رضوان و حضرت رقیه (س) در سطح منطقه ۶، کتابخانههای ابوذر و شهید خلیل فاتح در سطح منطقه ۷، کتابخانه تربیت در سطح منطقه ۸ و کتابخانه شهید مجید شهریاری در سطح منطقه ۱۰ همه روزه جهت ارائه خدمات به شهروندان فعالیت دارند.
علاوه بر مجهز بودن این مراکز به کتابهایی در حوزههای علمی، کنکور، داستانی، مسائل تربیتی و رشد، مجلات به روز ملی و محلی و روزنامهها، همچنین این مراکز با ایجاد فضای آرام و دنج بهترین مکان برای دانش آموزانی است که به صورت انفرادی و یا گروهی خود را برای کنکور آماده میکنند.
نظرات